Galatasaray'da Bafetimbi Gomis bombası

Süper Lig'de topladığı 42 puanla sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray, yıldız golcü Bafetimbi Gomis ile ilgili sürpriz bir karara imza attı. Sezon başında üçüncü alternatif olarak düşünülen Batefimbi Gomis, bu sezon ortaya koyduğu performansla tüm ezberleri bozdu. İşte sarı kırmızılı ekibin bomba Gomis planı...

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis bombası

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısına damga vuran Okan Buruk ve ekibi, ikinci yarı için planlarını şimdiden yapmaya başladı. Bu kapsamda Galatasaray'dan bomba bir Batefimbi Gomis haberi geldi. Sezon başında üçüncü alternatif olarak düşünülen Gomis'le ilgili sarı kırmızı ekipte tüm hesaplar değişti. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis fırtınası son sürat esmeye devam ediyor. 37 yaşındaki golcü oyuncu sezona 3. alternatif olarak başlamış ancak golleriyle zaman zaman Icardi'yi geçerek 11'e ismi ilk yazılan isim olmayı başarmıştı. Fransız oyuncudan son derece memnun olan teknik direktör Okan Buruk, Gomis ile gelecek sezon da yola devam etmeyi düşünüyor.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis bombası - Resim : 1

GALATASARAY'DA BAFETİMBİ GOMİS SÜRPRİZİ

Akşam'da yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'tan gelen bu rapor doğrultusunda harekete geçti. Bir önceki yönetim tarafından 1.5 yıllık sözleşme imzalanan ve bu sezonun sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmaması için formül aranıyor. Bu sezon Gomis dışındaki iki golcüsü olan Icardi ve Seferovic ile kiralık sözleşmesi bulunan Cimbom, sezon sonu iki yıldızla da yolları ayıracak gibi duruyor. Her ne kadar Mauro Icardi ile devam edilmesi istense de, Arjantinli yıldızın taliplerinin her geçen gün artması kafaları karıştırıyor. Gelecek yıl 3 yeni forvet bulmakla uğraşmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim, Gomis ile sözleşme imzalayarak bu sayıyı 2'ye düşürmeyi planlıyor.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis bombası - Resim : 2

PERFORMANSIYLA ASLANLARI SIRTLADI

Geçtiğimiz yıl devre arasında katıldığı Galatasaray'da yaşından dolayı çok eleştirilen Bafetimbi Gomis, o günden bu yana sahaya çıktığı her 2 maçta 1 gole imza attı. 32 mücadelede forma terleten Fransız yıldız, 19 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Yeni sezonda 38 yaşına basacak olan Gomis için Başkanvekili Erden Timur'un devreye girerek görüşmelere başladığı öğrenildi. Timur, Gomis ile 1 yıllık opsiyonsuz bir sözleşme konusunda mutabakata varmak ve yedek kulübesini sağlama almak istiyor. Ancak bu görüşmelerin ara transfer dönemi sonrasına bırakılacağı ve Mayıs ayına kadar anlaşmanın yapılması bekleniyor.