Galatasaray’da Icardi varsa sorun yok!

Sevgili okurlar, Süper Lig’de heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu haftanın önemli maçı Galatasaray ile Trabzonspor arasında gerçekleşti.

Mücadele beklentilerin aksine kısır geçti. Galatasaray orta alanda Torreira ve Oliviera ile rakibine ön alanda baskı yaparak ilk golü buldu. Kazanılan topta Kerem Aktürkoğlu’nun pasında kaleci Uğurcan ile karşı karşıya gelen Icardi, tek vuruşuyla topu filelere göndererek takımını öne geçirdi. Arjantinli golcü yine bildiğimiz klasını konuşturdu.

ICARDI FARK YARATIYOR

Maçın ikinci yarısı ilk yarıya göre daha iyiydi. Galatasaray Icardi ve Yunus Akgün ile girdiği pozisyonları gole çevirse farklı bir sonuç olabilirdi. Okan Buruk, maçın son anlarına doğru orta saha direncini artıracak bir hamle yaparak Kaan Ayhan’ı oyuna aldı. Kaan da hocasının yüzünü kara çıkarmayarak Icardi’ye çok iyi bir orta yaptı. Arjantinli golcü yaptığı enfes kafa vuruşuyla Galatasaray’ın maçı kazanmasını sağladı.

Gerçekten Icardi’yi izlemek büyük bir keyif. Fiziksel durumu hazır olmasa da ceza sahası içindeki son vuruşlarıyla fark yaratıyor.

TRABZONSPOR’A TRANSFER GEREK

Trabzonspor, üç büyüklere bakınca kadro kalitesi olarak bir hayli geride.

Bordo mavili ekibin acilen ilk 11’de direkt olarak oynayabilecek oyuncuları transfer etmesi gerekiyor.

YAYINCI KURULUŞ

Yayıncı kuruluşun maç özetlerini yayınlarken hangi kriterlere göre pozisyonları özete ekleyip eklemediğini bilmiyoruz.

Şu gerçek ki tartışmalı pozisyonlar özetin içinde yer almalı. Birçok futbolsever sadece özeti izlediği için maçta hiç tartışılan bir pozisyon olmadığını düşünüyor. Ancak durum böyle değil.

Yayıncı kuruluşun kafalarda soru işareti yaratmayacak şekilde özetleri hazırlaması gerekiyor.