Galatasaray'da Okan Buruk, 20 milyon euroluk yeni transferin biletini kesti. 2+1 cam kenarı yer ayırtıldı. Yerine başka transfer yapılacak

Galatasaray'da geldiği günden bu yana bir türlü form tutmayan ve takıma katkı veremeyen Ndombele ile yollar ayrılıyor. Okan Buruk, 20 milyon euro değeri olan futbolcunun gönderilmesini istedi. Yerine ise yeni bir transfer yapılacak.

Galatasaray'da Okan Buruk, 20 milyon euroluk yeni transferin biletini kesti. 2+1 cam kenarı yer ayırtıldı. Yerine başka transfer yapılacak

Ligin bu sene başarılı takımları arasında yer alan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans da hem taraftarlarından hem de futbol otoritelerinden takdir topluyor. 

Ancak sarı kırmızılı ekibe sezon başında katılmasına rağmen halen teknik heyetin istediği düzeye gelmeyen isimler var. Bu isimlerin başında da Tanguy Ndombele geliyor. 

KİRALIK OLARAK ALINDI

Sezon başında Tottenham'dan kiralık olarak kadroya katılan yıldız futbolcunun 15 milyon euro satın alma opsiyonu var. Fakat bu zorunlu bir opsiyon değil. Ndombele'nin mevcut piyasa değeri ise 20 milyon euro. 

Galatasaray'da Okan Buruk, 20 milyon euroluk yeni transferin biletini kesti. 2+1 cam kenarı yer ayırtıldı. Yerine başka transfer yapılacak - Resim : 1

OKAN BURUK BİLETİNİ KESTİ

Geldiği günden bu yana bir türlü istenilen forma gelmeyen Ndombele ise şu zorlu süreçte Okan Buruk'un sabrını iyice taşırmış durumda. Başarılı teknik adam, yönetimden Ndombele'nin gönderilmesini istedi. 

2+1 cam kenarı yer yer ayrılan Ndombele sezon sonunda yolcu. Yerine gelecek isimlerden birinin ise Emil Breivik olabileceği konuşuluyor. Molde'de oynayan Brevik 23 yaşında.