Galatasaray'da Okan Buruk'un sabrı taştı. Erden Timur'dan İngiliz devinin 38 milyon euroluk yıldızını istedi

Galatasaray'da Ndombele'nin bir türlü istenilen performansı sergilememesi, Okan Buruk'un sabrını taşırdı. Buruk, İngiliz devi Manchester City'nin 38 milyon euro değerindeki yıldızını Erden Timur'dan istedi. Timur, kiralık şartlarını araştırmaya başladı.

Galatasaray'da Okan Buruk'un sabrı taştı. Erden Timur'dan İngiliz devinin 38 milyon euroluk yıldızını istedi

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da orta saha pozisyonunda oynayan oyuncuların verimsizliği teknik direktör Okan Buruk'un canını sıkıyor. Başarılı teknik adam da sezonun geri kalanında orta saha pozisyonunda herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına Erden Timur'dan orta saha mevkisine transfer istedi. 

İNGİLİZ DEVİNİN YILDIZI İÇİN KOLLAR SIVANDI 

Erden Timur da Okan Buruk'tan aldığı talepler doğrultusunda İngiliz devi Manchester City'nin 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mateo Kovačić'i kadroya katmak için kolları sıvadı. Mevcut bonservis bedeli 38 milyon euro olan yıldız futbolcu için İngiliz ekibine kiralık formülü önerilecek. 

Galatasaray'da Okan Buruk'un sabrı taştı. Erden Timur'dan İngiliz devinin 38 milyon euroluk yıldızını istedi - Resim : 1

CHELSEA'DAN 29.1 MİLYON EURO'YA ALDILAR

Mateo Kovačić, 2023 yılında bir başka İngiliz devlerinden Chelsea'den City'e 29.1 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Chelsea de yıldız futbolcu için Real Madrid'e 45 milyon euro ödemişti.