Galatasaray'da uçağı bu sefer Erden Timur değil Zaha indirecek. 24 milyon euro değerindeki vatandaşına "Cimboma gel" dedi

Galatasaray'da uçağı bu sefer Erden Timur değil Zaha indirecek. Fildişi Sahilli futbolcu, 24 milyon euro değerindeki vatandaşına telefon açıp "Cimboma gel" dedi.

Galatasaray'da uçağı bu sefer Erden Timur değil Zaha indirecek. 24 milyon euro değerindeki vatandaşına "Cimboma gel" dedi

Süper Lig'de kesinlikle şampiyon hedefleyen Galatasaray'da merkez orta saha pozisyonunda Ndombele'den istenilen verim alınamaması nedeniyle yeni oyuncu arayışları başladı. 

Sarı kırmızılarda Erden Timur'a sürpriz bir yardım Zaha'dan geldi. Galatasaray'da uçağı bu sefer Erden Timur değil Zaha indirecek. Fildişi Sahilli futbolcu, 24 milyon euro değerindeki vatandaşına telefon açıp "Cimboma gel" dedi. 

Galatasaray'da uçağı bu sefer Erden Timur değil Zaha indirecek. 24 milyon euro değerindeki vatandaşına "Cimboma gel" dedi - Resim : 1

ON NUMARA POZİSYONUNDA DA OYNAYABİLİYOR

Zaha'nın yakın arkadaşı Seko Fofana, bu sezon Lens'ten Arap ekibi  Al-Nassr'a 25 milyon euro karşılığında transfer oldu. Al-Nassr ile toplamda 14 maça çıkan Fildişi Sahilli yıldız, burada istediğini bulamaması nedeniyle yeniden Avrupa'ya dönmek istiyor. 

ZAHA DEVREYE GİRDİ

Fofana, mutsuzluğunu Zaha'ya anlatmasının ardından Zaha'nın devreye girdiği ve vatandaşını Galatasaray'a getirmek için kolları sıvadığı iddia edildi. Fofana'nın mevcut bonservis değeri 24 milyon euro. Erden Timur transferle ilgili Okan Buruk'un görüşünü alacak. Onay vermesi durumunda ise  Al-Nassr'dan transfer için kolaylık istenecek.