Galatasaray’dan Lucas Torreira’ya yeni sözleşme! Detaylar ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun yeni maaşı belli oldu

Galatasaray, Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın sözleşmesini 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2 yıl uzattı. Futbolcunun maaşına da iyileştirme yapıldığı belirtildi.

Galatasaray’dan Lucas Torreira’ya yeni sözleşme! Detaylar ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun yeni maaşı belli oldu

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da kadro yapılanması sürüyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takımın en önemli futbolcuları arasında yer alan Lucas Torreira için yönetim adım attı.

Galatasaray’dan Lucas Torreira’ya yeni sözleşme! Detaylar ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun yeni maaşı belli oldu - Resim : 1

SÖZLEŞMESİ 2 YIL UZATILDI

TRT Spor’un haberine göre Galatasaray, sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Urugaylı orta sahanın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Galatasaray’da 2028 yılına kadar forma giyecek olan futbolcunun 2 milyon 750 bin euro olan maaşına iyileştirme yapıldığı kaydedildi.

Galatasaray’dan Lucas Torreira’ya yeni sözleşme! Detaylar ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun yeni maaşı belli oldu - Resim : 2

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Sabah'ın haberine göre Torreira’nın garanti ücretinim 3 milyon euronun üzerine çıkarıldığı imaj hakkı ve maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon Euro'ya yakın kazanacağı belirtildi. 

TORREIRA'NIN GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Galatasaray'ın 2022 yılı yaz transfer döneminde Arsenal takımından 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Lucas Torreira, bu sezon 28 maçta 2.357 dakika süre aldı, 1 asist yaptı.