Galatasaray'ın 0 bonservisle alabileceği 15 milyon euroluk yıldıza Suudi Arabistan'dan talip çıktı! Erden Timur almazsa hemen sözleşme imzalayacaklar

Galatasaray'ın Chelsea'dan kiraladığı Faslı yıldız Hakim Ziyech'in performansı tartışma konusu olmaya devam ediyor. Bir grup taraftar kalmasını savunurken, bir grup taraftar da gitmesini istiyor. Galatasaray'ın bedelsiz alma hakkı bulunan Ziyech'e Arabistan'dan talip çıktığı iddia edildi. Oyuncunun bonservisi 15 milyon euro.

Galatasaray'ın 0 bonservisle alabileceği 15 milyon euroluk yıldıza Suudi Arabistan'dan talip çıktı! Erden Timur almazsa hemen sözleşme imzalayacaklar

Avrupa futbolunda bir döneme damga vuran Arap futbolcular arasında yer alan Hakim Ziyech, peş peşe yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü eski günlerine dönemedi. 

Chelsea macerasından sonra ise Galatasaray'ın yolunu tutan Ziyech'ın Türkiye'deki performansı da şu anda tartışılan konular arasında yer alıyor. 

Galatasaray'ın 0 bonservisle alabileceği 15 milyon euroluk yıldıza Suudi Arabistan'dan talip çıktı! Erden Timur almazsa hemen sözleşme imzalayacaklar - Resim : 1

Bir grup taraftar kalmasını savunurken, bir grup taraftar da gitmesini istiyor. Galatasaray'ın bedelsiz alma hakkı bulunan Ziyech'e Arabistan'dan talip çıktığı iddia edildi. Oyuncunun bonservisi 15 milyon euro.

Kaya Temel tarafından aktarılan bilgiye göre Ziyech'in menajeri, önümüzdeki günlerde başta Al Nassr olmak üzere iki takımla görüşme gerçekleştirecek.

SON KARAR GALATASARAY'DA

Ziyech konusunda son karar ise Galatasaray yönetiminde olacak. Erden Timur liderliğindeki transfer komitesi oyuncunun bonservisini alıp daha sonra satmak isterse bu işlemi 0 bonservis bedeli ve sonraki satıştan Chelsea'ye pay olarak gerçekleştirebilecek. Fakat Galatasaray "bonservisi kalsın" derse, Ziyech Arabistan'ın yolunu tutacak.