Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı, Okan Buruk'un prensi. Onu böyle görmediniz. Fotoğraf 2017 yılında çekildi

Galatasaray'da Okan Buruk'un prensi konumunda bulunan 17 milyon euro değerindeki Kerem Aktürkoğlu'nun 2017 yılında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı, Okan Buruk'un prensi. Onu böyle görmediniz. Fotoğraf 2017 yılında çekildi

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla taraftarın en beğendiği futbolculardan biri olan ancak bu sezon zaman zaman eleştiri tahtasına oturtulan Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile ise övgü topluyor. 

DEĞERİ 17 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKTI 

Uzun zamandan bu yana gösterdiği performansla başarı grafiğini hızla yükselten Kerem Aktürkoğlu'nun mevcut bonservis bedeli ise 17 milyon euroya kadar çıktı. Birçok Avrupa kulübü, Kerem'i transfer etmek için hazırda beklemeye devam ediyor. 

Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı, Okan Buruk'un prensi. Onu böyle görmediniz. Fotoğraf 2017 yılında çekildi - Resim : 1

2017 YILINDAKİ FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

1998 Kocaeli doğumlu olan Kerem Aktürkoğlu'nun 2017 yılında bir halısada çekildiği fotoğraf da sosyal medyada gündem oldu. 

Gölcükspor ve Hisareynspor altyapısında top koşturan Kerem'in o dönem 19 yaşında olduğu biliniyor. 

İşte o fotoğraf:

Galatasaray'ın 17 milyon euroluk yıldızı, Okan Buruk'un prensi. Onu böyle görmediniz. Fotoğraf 2017 yılında çekildi - Resim : 2