Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk yıldız transferi Beşiktaş maçında yokları oynadı. Fiyasko oyununa taraftardan da tepki var

Galatasaray'ın sezon başında Fenerbahçe ile transfer yarışına girerek kadrosuna kattığı Zaha, Beşiktaş derbisinde adeta yokları oynadı. Sarı kırmızılı taraftarlar, 20 milyon euroluk yıldıza sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler.

Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk yıldız transferi Beşiktaş maçında yokları oynadı. Fiyasko oyununa taraftardan da tepki var

Süper Lig'in başarılı takımları arasında yer alan Galatasaray, kendi sahasında çalkantılı günler geçiren Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. 

İlk yarıda üstün bir oyun sergileyen sarı kırmızılı ekip, Icardi'nin golü ile 1-0'lık üstünlüğü yakaladı ancak etkisiz rakibine karşı daha fazla gol atamadı. 

ZAHA BİRÇOK POZİSYONU HARCADI

İlk yarıda takımına gol attırması beklenen isimler arasında yer alan Zaha ise birçok pozisyonu cömertçe harcadı. Üstelik bencil bir oyun sergileyen yıldız futbolcu, müsait pozisyonundaki arkadaşını da tercih etmeyerek atakların gelişmesine engel oldu. 

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sarı kırmızılı taraftarlar ise sezon başında Fenerbahçe ile girilen transfer yarışı sonrasında kadroya katılan 20 milyon euroluk futbolcuya sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler. 

Sarı kırmızılı taraftarlardan bazılarının mesajları şu şekilde: 

- Zaha bugün gol atmalı, bu kötü oyunun açıklaması yok. 

- Bu arada Zaha baya kötü

- Zaha çok kötü 

- Tete neyse de Zaha hiç yok.