Galatasaray'ın 20 milyon euroluk yıldızını Okan Buruk o mevkide deneyecek! Taraftarlar şaşkına dönecek

Galatasaray'ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadroya kattığı 20 milyon euroluk yıldız futbolcunun, Okan Buruk tarafından yeni bir mevkide denenmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın 20 milyon euroluk yıldızını Okan Buruk o mevkide deneyecek! Taraftarlar şaşkına dönecek

Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte kadro kalitesi en iyi takım konumunda bulunan Galatasaray'da moraller yerinde. Liderliği ele geçiren sarı kırmızılılar, artık kayıpsız bir şekilde şampiyonluğa ilerlemek istiyor. 

Galatasaray kulislerinden gelen son haber de bomba etkisi yarattı. İddiaya göre cimbomun tecrübeli hocası Okan Buruk, sağ bek pozisyonunda yeni bir arayışa girdi. 

20 MİLYON EUROLUK YILDIZI DENEYECEK 

Boey'in gitmesinin ardından Kaan Ayhan'ı o bölgede değerlendiren Okan Buruk, Serge Aurier'in takıma yeniden dönme sürecinde sağ bek pozisyonuna çözüm bulmak istiyor. 

Antrenmanda yeni yeni isimleri o bölgede deneyen Buruk'un takımın yıldız ismi Tete'ye o bölgede görev verebileceği iddia edildi. 

Galatasaray'ın 20 milyon euroluk yıldızını Okan Buruk o mevkide deneyecek! Taraftarlar şaşkına dönecek - Resim : 1

TARAFTAR ŞAŞKINA DÖNECEK

Tete'yi sağ bek pozisyonunda görecek olan Galatasaray taraftarı şaşkına dönecek ancak sarı kırmızılılar bu yeni deneme nedeniyle heyecanlandı. İlerleyen günlerde Tete'nin durumu da netlik kazanacak.