Galatasaray'ın Falcao transferinde kritik gün

Galatasaray'ta taraftarların beklediği Radamel Falcao için karar günü geldi çattı. Kolombiyalı futbolcunun transferi bugün netleşecek. Öte yandan Falcao ile Monaco 2. Başkanı arasında gerginlik yaşandı.

Galatasaray'ın Falcao transferinde kritik gün

İtalya'da yayınlanan La Gazzetta dello Sport gazetesinin muhabiri Nicolo Schira, Galatasaray ve Monaco yöneticilerinin bugün bir araya geleceğini ve  Falcao transferinde son noktanın konulacağını yazdı. 

Yılan hikayesine dönen Radamel Falcao transferinde mutlu son yakın görünüyor. Her ne kadar transferin çıkmaza girdiğine dair işaretler olsa da Cim Bom Bom bugün son kozunu oynayacak.

Geçen yıl ara transfer döneminde Alan'da düşülen hatayı tekrarlamamak isteyen Galatasaraylı yöneticiler, taraftarın gönlünü kazanmak ve Kolombiyalı golcüyü takıma kazandırmak için atağa geçti. 

Monaco yönetimini ikna etmeye çalışacak Sarı-Kırmızılı ekip, bütçesini zorlama kararı aldı.

Fransız ekibinin bonservis istemesi üzerine çıkmaza giren transferi bitirmeye kararlı olan Galatasaray, Monaco'nun reddemeyeceği bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Falcao ile Petrov arasında gerginlik

Falcao'yla ilgili sıcak bir gelişme daha yaşandı. Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov ile Radamel Falcao arasında tartışma çıktığı iddia edildi.

France Footbal'un La Gazzetta dello Sport'tan aktardığı detaya göre Monaco, Falcao'yla yeni sözleşme önerdi. Ancak Falcao bu talebi reddetti.

Slimani ve Ben Yedder'in gelişiyle birlikte takımdan ayrılmasına izin verileceğini düşünen Falcao, Monaco yönetiminin bu teklifi karşısında şaşkına döndü.

Haberde Falcao ile ilgili belirsizliğin halen sürdüğünün altı çizildi.