Galatasaray’ın kasası dolup taşıyor! Tribün gelirleri 500 milyon TL’yi geçti! Localar patır patır satıldı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmesi ve yapılan yıldız transferleri sonrası, 198 olan loca sayısı 210’a çıkarıldı. Sarı-kırmızlı takımın tribün gelirleri 500 milyon TL'yi geçerken yeni locaların 3’er milyon TL’den satılmasıyla kasa doldu.

Galatasaray’ın kasası dolup taşıyor! Tribün gelirleri 500 milyon TL’yi geçti! Localar patır patır satıldı

Geçen sezonun şampiyonu olan Galatasaray’ın tribünleri bu sezon fazlasıyla doluyor. 52 bin 650 kişilik Ali Sami Yen Spor Kompleksi stadyumu, lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında kapalı gişe olunca yönetim harekete geçti.

Galatasaray’ın kasası dolup taşıyor! Tribün gelirleri 500 milyon TL’yi geçti! Localar patır patır satıldı - Resim : 1

LOCALARIN SAYISI ARTIRILDI

Sabah’ın haberine göre taraftarların bilet ve kombine taleplerine yetişemeyen sarı-kırmızılı yönetim, kısa vadeli çözümü, stat içindeki locaların sayılarını artırmakta buldu.

Basın tribünündeki üst kısımda yapılan tadilatla yeni localar stadyuma kazandırıldı. Ayrıca GS TV stüdyosu olarak kullanılan bölüm ve personel yemekhanesi de ek loca olarak değerlendirilecek.

Galatasaray’ın kasası dolup taşıyor! Tribün gelirleri 500 milyon TL’yi geçti! Localar patır patır satıldı - Resim : 2

KASA DOLUP TAŞTI

Tribün gelirinde 500 milyon TL'yi geçerek rekor kıran sarı-kırmızılı kulüp, 198 olan loca sayısını 210'a çıkardı. Yeni 12 locanın tamamı 3'er milyon TL'den hemen alıcı buldu ve kasa doldu taştı.