Galatasaray'ın transfer sihirbazı Erden Timur, durdu durdu asıl bombayı o tarihte patlatacak. 40 milyon euro'luk yıldız bedava denilecek rakama aslan oluyor

Süper Lig'in transfer şampiyonu Galatasaray'da transferler durmak bilmeyecek. Sarı kırmızılıların transfer sihirbazı Erden Timur, yeni bir plana girişti. Timur, ocak ayında 40 milyon euro'luk yıldız bir futbolcuyu İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Timur'un elini güçlendiren detay ise oyuncunun sözleşmesinin sene sonunda bitecek olması ve yine Avrupa'da oynamak istemesi.

Galatasaray'ın transfer sihirbazı Erden Timur, durdu durdu asıl bombayı o tarihte patlatacak. 40 milyon euro'luk yıldız bedava denilecek rakama aslan oluyor

Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte art arda transfer bombaları patlatan ve bu sezon bize 236 milyon euro değerinde bir yıldızlar karması izleten Galatasaray'da transfer çalışmaları bitmek bilmiyor. Transfer döneminde başarılı işlere imza atan Erden Timur, ocak ayının hazırlıklarına da şimdiden başladı. 

ICARDİ'NİN SAKATLANMASIYLA BİRLİKTE FORVET TRANSFERİ GÜNDEMDE

Bomba transfer haberine geçmeden önce sarı kırmızılarda yaşanan bir gelişme, tüm camiada şok etkisi yarattı. Takımın yıldızı Icardi'nin sakatlanmasının ardından sarı kırmızıların kritik maçlar için elinde Bakambu kaldı. Ancak futbolcunun performansı, Yunanistan'daki oyunundan çok uzak. İşte bu nedenle Timur, ocak ayında fırsat forvet transferi de kovalayacak. 

Galatasaray'ın transfer sihirbazı Erden Timur, durdu durdu asıl bombayı o tarihte patlatacak. 40 milyon euro'luk yıldız bedava denilecek rakama aslan oluyor - Resim : 1

ASIL ÇİLEK 40 MİLYON EURO'LUK YILDIZ

Erden Timur'un Galatasaray taraftarına asıl çilek hediyesi ise merkez orta saha için olacak. Timur, ocak ayında 40 milyon euro'luk yıldız Adrien Rabiot'u İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Timur'un elini güçlendiren detay ise oyuncunun Juventus ile sözleşmesinin sene sonunda bitecek olması ve yine Robiot'un Avrupa'da oynamak istemesi. 

BEDAVA DENİLECEK BİR RAKAMA ALABİLİR

Futbolcunun sene sonunda bedelsiz gelme ihtimalini koz olarak kullanacak Erden Timur, bu transferi çok düşük bir rakama bitirmenin planlarını yapıyor.