G. Saray'ın yeni hocası kim olacak? Fatih Terim için Hull City iddiası

G.Saray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra sıcak saatler yaşanıyor. Cimbom'un yeni hocası kim olacak? Uçak bileti alınan teknik direktör kim? Üzerinde düşünülen isimler ne söyledi ? Boşa çıkan Fatih Terim Hull City'in başına mı geçiyor? İşte tüm gelişmeler...

G. Saray'ın yeni hocası kim olacak? Fatih Terim için Hull City iddiası

Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada istifa etmeyi düşünmediğini dile getiren Fatih Terim, yönetimle herhangi bir probleminin olmadığını dile getirmişti. Ancak bugün Galatasaray camiasında deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. G.Saray, efsane teknik direktörü Fatih Terim ile yollarını ayırdı. Terim'in ayrılma sürecinin perde arkası ile ilgili çok konuşulan olaylar ortaya çıktı. Gelişmeler böyleyken sarı kırmızılı camia hocasız kalan takımın yeni bir teknik direktörü yarın İstanbul'a getiriyor.  Öte yandan Terim'in Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Champions Lig ekiplerinden Hull City'in başına geçeceği yönünde iddialar konuşuluyor.

Galatasaray'ın yeni hocası kim olacak?, Üzerinde durulan isimler neler söyledi?

'Dominic Torrent'in uçak bileti alındı'

Sarı-kırmızılı yönetim, Dominic Torrent ile söz kesti. 59 yaşındaki Torrent yarın İstanbul'a geliyor. Bir dönem Barcalona'da Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan Torrent'in uçak bileti alındı. 

Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Guardiola ile çalışan Torrent, 2020 yazında Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun başına geçerken buradaki macerası kısa sürdü.

Okan Buruk ne dedi?

Başakşehir ile şampiyonluk yaşadıktan sonra uzun süredir takım çalıştırmayan Okan Buruk, 'Teklif gelirse neden olmasın, ben Galatasaray'da doğdum, Galatasaray'da büyüdüm.' dedi.

Bülent Korkmaz: Bana gelen bir teklif yok

Adı Aslan'la anılan bir diğer isim olan Bülent Korkmaz ise "Galatasaray'dan bana gelen herhangi bir teklif yok. Ama olursa neden olmasın.' Bekleyeceğiz. Göreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Eski Başkan Dursun Özbek'ten mevcut yönetime tepki

TV100 ekranlarında yayınlana Var Odası ekibinin ulaştığı Galatasaray'ın eski Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim ile yolların ayrılması ve yaşananlarla ilgili ilk değerlendirmesinde 'Ayıp ettiler' ifadesini kullandı. Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak Galatasaray efsaneleri arasına giren Terim, Dursun Özbek döneminde başlayan dördüncü teknik direktörlük döneminde iki şampiyonluk yaşamıştı. 

Fatih Terim'le giden isimler ve  Hull City iddiası

Yaşanan olaylı süreçte Galatasaray Fatih Hoca ile birlikte giden isimlerin olduğu ortaya çıktı. Bu isimlerden biri Şükrü Hanedar. O isimlerin şu an Fatih Hoca ile birlikte toplantı halinde olduğu öğrenildi. Fatih Terim hakkında asıl bomba iddiası ise: Hull City. Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Champions Lig ekiplerinden Hull City'e teknik direktör olabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Var Odası