Galatasaray’ın yeni transferi imzayı attı! “Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız”

Galatasaray’ın İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’dan kiralık olarak transfer ettiği Brezilyalı futbolcu santrfor Carlos Vinícius Alves Morais, kendisini sarı-kırmızılı takıma bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreni sonrası konuşan Vinícius, “Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele etmek için heyecanlıyım. Umarım en kısa zamanda taraftarımızla buluşacağım ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Galatasaray’ın yeni transferi imzayı attı! “Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız”

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Serge Aurier’in ardından İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’da forma giyen Brezilyalı santrfor Carlos Vinícius Alves Morais’i transfer etiğini açıklamıştı.

Galatasaray’ın yeni transferi imzayı attı! “Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” - Resim : 1

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı-kırmızılı takım tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, “Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.  Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600.000 euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 600.000 euro sezonluk ücret ödenecektir” ifadelerine yer verilmişti.

Galatasaray’ın yeni transferi imzayı attı! “Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” - Resim : 2

RESMİ İMZAYI ATTI

Gece saatlerinde İstanbul’a gelen Brezilyalı forvet, kendisini sarı-kırmızılı takıma bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesabından futbolcunun imza töreninden fotoğraflar paylaşıldı.

Galatasaray’ın yeni transferi imzayı attı! “Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” - Resim : 3

"MÜCADELE ETMEK İÇİN HEYECANLIYIM"

Resmi imzayı atmasının ardından Galatasaray’ın YouTube kanalına açıklamalarda bulunan Carlos Vinícius, “Çok teşekkür ederim. İlk andan itibaren beni yalnız bırakmadılar ve bana destek oldular. Taraftarımıza ve beni karşılayan insanlara teşekkür ediyorum. Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele etmek için heyecanlıyım. Umarım en kısa zamanda taraftarımızla buluşacağım ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Galatasaray’ın yeni transferi imzayı attı! “Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” - Resim : 4

GALATASARAY’DA 95 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Öte yandan teknik direktör Okan Buruk ile bir araya gelen Vinícius, Buruk ile kısa bir sohbet etti. 28 yaşındaki golcü, Galatasaray'da sezon sonuna kadar 95 numaralı formayı giyecek.