Galatasaraylı Davinson Sanchez’den iddialı sözler! Kopenhag maçı için konuştu, sakatlığı hakkında bilgi verdi

Galatasaray’ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, sakatlığı hakkında bilgi verdi. Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile oynanacak olan maç hakkında konuşan Sanchez, “Çok önemli bir maç, gruptan çıkmak istiyoruz, ilk günden beri koyduğumuz hedef bu. Oraya da kazanmak için gideceğiz, kendimiz nasıl oynuyorsak öyle oynayacağız ve tur atlayıp dönmek için hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Galatasaray’ın Alanyspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve sol üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma) tespit edilen Davinson Sanchez’in tedavisi sürüyor. Yıldız futbolcu Galatasaray TV’ye Süper Lig'deki Adana Demirspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Danimarka ekibi Kopenhag ile oynayacakları karşılaşmalar öncesi değerlendirmelerde bulundu, sakatlığı hakkında bilgi verdi.

Galatasaraylı Davinson Sanchez’den iddialı sözler! Kopenhag maçı için konuştu, sakatlığı hakkında bilgi verdi - Resim : 1

"TOPARLANIP İYİ BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDİP KAZANMAK İSTİYORUZ"

GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor'un iyi oyunculara sahip bir takım olduğunu belirten 27 yaşındaki futbolcu, "Zor bir maç olacak. Bizim karşımıza sadece ellerinden geleni yapmak için değil, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi gösteren birtakım olarak çıkacak. Bu açıdan zor bir maç bizi bekliyor. Bizde de benim de dahil olduğum sakat oyuncularımız var ve iyileşmek için çalışıyoruz. Biz de buna uygun olarak rakibimize hafta boyunca çalışıyoruz ve iyisini yapmaya çalışacağız. Ayrıca her takım olduğu gibi Adana Demirspor da bize karşı en iyisini vermek için oynayacak. Biz de yaptığımız rotasyonlarla, bizim iyileşmemize fırsat veren aralıklar yaşıyoruz. Bu arada toparlanıp iyi bir şekilde mücadele edip kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

“ TUR ATLAYIP DÖNMEK İÇİN HEPİMİZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

Deplasmanda Kopenhag ile zor bir maç oynayacakları ifade eden Kolombiyalı savunma oyuncusu, "Biz oraya her zaman olduğu gibi ilk maçta da olduğu gibi, kazanmak için çıkacağız. Her şey bizim elimizde. Old Trafford'a gittiğimiz zaman da aynısı yaptık. Allianz Arena'ya gittiğimizde de aynısı yaptık. Orada da kendi oyunumuzu biz nasıl oynuyorsak ve nasıl oynamak istiyorsak onu yapmak için çıkacağız. Çok önemli bir maç, gruptan çıkmak istiyoruz, ilk günden beri koyduğumuz hedef bu. Oraya da kazanmak için gideceğiz, kendimiz nasıl oynuyorsak öyle oynayacağız ve tur atlayıp dönmek için hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.