9 yıldır ortalıkta görünmüyordu! Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların ve ekranın aranan ismi olan 42 yaşındaki ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmıştı. Kayacı, eşi ve kızıyla birlikte 9 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye tatile geldi.

9 yıldır ortalıkta görünmüyordu! Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem Galatasaraylı Emre Aşık ile yaşadığı büyük aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Aysun Kayacı, 2012 yılında Efe Kapancı ile nikah masasına oturarak sırra kadem basmıştı.

Yıllardır hiç ortalıklarda görünmeyen ve tek kare fotoğrafı olmayan Aysun Kayacı, dokuz yıl aradan sonra ilk kez Türkiye’ye tatile geldi.

Yedi yaşındaki kızı Maya ve eşiyle birlikte Bodrum’daki Six Senses Kaplankaya’da tatil yapan Aysun Kayacı’yı görenler ise tanıyamadı. Eski modelin, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği görüldü. Kaplankaya’yı çok seven çift, rezidans kısmından ev almak için görüşmeler de yapmış. 

9 yıldır ortalıkta görünmüyordu! Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 1

9 yıldır ortalıkta görünmüyordu! Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 3

9 yıldır ortalıkta görünmüyordu! Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 5

Doktorlar dizisindeki performasıyla büyük alkış toplayan Aysun Kayacı, Emre Aşık ile yıllar önce magazin gündeminden düşmeyen bir aşk yaşamıştı. İkilinin çalkantılı ilişkisi yedi yıl sürmüştü. 27 Ekim 2012'de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, medyadan uzak bir şekilde Londra'da yaşamını sürdürmekte.

Kaynak: Hürriyet