Galatasaray'lı futbolcu Alparslan Öztürk ve eşi Ebru Şancı'nın pozuna beğeni yağdı!

Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ve eşi eski model Ebru Şancı ailesiyle kayağa gitti. Ünlü çift karda poz verdi. Üç çocuk sahibi çiftin fotoğrafına beğeni yağdı.

Galatasaray'lı futbolcu Alparslan Öztürk ve eşi Ebru Şancı'nın pozuna beğeni yağdı!

Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı ailesiyle kayağa gitti. Şancı kocasıyla aşk pozunu paylaşınca ise takipçilerinden pek çok yorum aldı.

Eski model Ebru Şancı 2015 yılında Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenmişti. Evliliğinde 3 çocuğu olan Şancı şu sıralar kış tatili yapıyor. Kocasıyla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çeken Şancı son olarak ünlü futbolcunun gölüyle ilgili bir paylaşım yaptı ve "Biraz da sakin olsan" yorumunda bulundu.

Galatasaray'lı futbolcu Alparslan Öztürk ve eşi Ebru Şancı'nın pozuna beğeni yağdı! - Resim : 1

Maçların ardından tatilde ailesine katılan Alpaslan Öztürk karısıyla da karda poz verdi. Ebru Şancı'nın kocasıyla aşk pozunu paylaşıp "Seviyorum be" notunu düştü.

Galatasaray'lı futbolcu Alparslan Öztürk ve eşi Ebru Şancı'nın pozuna beğeni yağdı! - Resim : 2

Genellikle Şancı'nın koyduğu fotoğraflarda kocasının hiç gülümsememesi dikkat çekiyordu. Ancak ünlü futbolcu bu sefer ters köşe yaptı. Şancı'nın aşk pozunu görenler ise "Hayret kocan gülüyor" yorumlarında bulundu.