Galatasaraylılar bu sözlere kilitlendi! Okan Buruk’tan Icardi ve Rashica açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı takımla sözleşmeleri sona eren Mauro Icardi ve Milot Rashica’nın durumu hakkında konuştu. Buruk, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, “İstediğimiz, belirlediğimiz oyuncular var. Görüşmeler sürüyor. Geçen seneden çok daha avantajlıyız” dedi.

Galatasaraylılar bu sözlere kilitlendi! Okan Buruk’tan Icardi ve Rashica açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi ve Milot Rashica’nın sözleşmeleri sona erdi. Sarı kırmızılı takım iki futbolcuyu bonservisleriyle kadrosuna katmak isterken Teknik Direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylılar bu sözlere kilitlendi! Okan Buruk’tan Icardi ve Rashica açıklaması! - Resim : 1

"HEDEFİMİZ KADROYU KORUMAK"

Okan Buruk, takımda bazı futbolculara teklifler geldiğini ifade ederek, “Hedefimiz elimizdeki kadroyu koruyabildiğimiz kadar korumak. Bazen mümkün olmuyor. Oyuncular gitmek istiyor, teklif geliyor. Ligi aynı 11'le devam ettirdik mümkün olduğu sürece” dedi.

"RASHICA VE ICARDI İLE YOLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Mauro Icardi ve Rashica’nın durumu hakkında konuşan Buruk, “Kiralık oyuncular olan Rashica ve Icardi'yle yola devam etmek istiyoruz. Onlar bizim için ilk hedeflerimiz. Onları tekrar bu kadroda tutmak istiyoruz. Avrupa çok erken başlıyor. Elimizdeki en iyi kadroyla Avrupa'da olmak gerekiyor. Yapacağımız transferleri yetiştirmek gerekiyor. Bu maçlara bir arada çalıştıkça daha iyi oluyor. Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri, kadro oluşmadan ön elemelere çıkmaktır” ifadelerini kullandı.

Galatasaraylılar bu sözlere kilitlendi! Okan Buruk’tan Icardi ve Rashica açıklaması! - Resim : 2
Milot Rashica

 

"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

Transfer görüşmelerinin sürdüğüne belirten Buruk, “İstediğimiz, belirlediğimiz oyuncular var. Görüşmeler sürüyor. Geçen seneden çok daha avantajlıyız. 24 Haziran, oğlumun doğum gününde imzayı atıp işe başladım. Haziranın başındayız. Bu sene işimiz daha kolay. Transfer işi kolay değil, zor. Her istediğiniz oyuncuyu buraya getiremiyorsunuz. Premier Lig'den, Serie A'dan oyuncuyla görüşüyorsunuz o ligde takım bakıyor önce. Oyuncuların kararları zaman alabiliyoruz. Lucas Torreira ilk istediğim oyuncuydu. Listemde ilk sıradaydı. 15 milyon eurolardan bahsedilirken 1 ay sonra çok daha uygun rakama aldık. Bu tip transferler, gecikebiliyor, beklemek gerekebiliyor” diye konuştu.

Galatasaraylılar bu sözlere kilitlendi! Okan Buruk’tan Icardi ve Rashica açıklaması! - Resim : 3
Mauro Icardi