Galatasaraylılar çok sevinecek! İç transferde anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2 yıl uzatılacak

Galatasaray, Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Toreira’nın sözleşmesinin uzatılması için yaptığı görüşmelerde futbolcuyla anlaşmaya vardı. Sözleşmesi 2 yıl uzatılacak olan futbolcu, 2 milyon 750 bin euro maaş alacak.

Galatasaraylılar çok sevinecek! İç transferde anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2 yıl uzatılacak

Trendyol Süper Lig’de 54 puanı bulunan ve averajla Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alan Galatasaray, rotasını iç transfere çevirdi. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın sözleşmesini uzatma konusunda futbolcuyla anlaştı.

SÖZLEŞMESİ 2 YIL UZATILACAK

Takvim’in haberine göre sözleşmesi 2 yıl uzayacak olan Torreira, şuan kazandığı 2 milyon 750 bin euro maaşını almaya devam edecek. Böylelikle futbolcunun 2026 yılına kadar olan sözleşmesi 2028 yılına kadar uzayacak.

Galatasaraylılar çok sevinecek! İç transferde anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2 yıl uzatılacak - Resim : 1

RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

Galatasaray’ın bu konuda resmi açıklama yaparak futbolcunun sözleşmesini uzatıldığını kamuoyuna duyuracağı bildirildi.

Galatasaraylılar çok sevinecek! İç transferde anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2 yıl uzatılacak - Resim : 2

LUCAS TORREIRA'NIN KARİYERİ

Sarı-kırmızılı takımın 8 Ağustos 2022 tarihinde İngiliz ekibi Arsenal’den 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu sarı-kırmızılı takımda çıktığı 61 maçta 2 asist yaptı.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösterilen Torreira, bu sezon 27 maçta forma giydi ve ilk 11’in değişmez isimleri arasında yer alıyor.