Galatasaraylılar mutluluktan çıldıracak! Mauro Icardi, Galatasaray’ın teklifini kabul etti! İşte kazanacağı ücret

Galatasaray’ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği Arjantinli golcü Mauro Icardi, yıllık 7 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme talebini kabul etti.

Galatasaraylılar mutluluktan çıldıracak! Mauro Icardi, Galatasaray’ın teklifini kabul etti! İşte kazanacağı ücret

Galatasaray’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan isimlerin başında Arjantinli golcü Mauro Icardi geliyor. Sarı kırmızılı takım Arjantinli golcüyü yeniden takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

7 MİLYON EURODAN 4 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Sarı kırmızılı takımın Mauro Icardi’yi kadroda tutmak için yaptığı teklif ortaya çıktı. Sky Sport’ta yer alan habere göre Galatasaray, futbolcuya bonuslar hariç sezon başına 7 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme teklif etti.

NARA, TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Arjantinli golcünün bu talebi kabul ettiği, golcü futbolcunun isteklerini karşılamayan takımların geri adım attığı belirtildi. Öte yandan Calcicomercato ise Icardi'nin Suudi Arabistan'dan 3 yıl için 80 milyon euro'luk bir teklif aldığını yazdı. Ancak Arabistan'da yaşamak istemeyen Wanda Nara, astronomik teklifleri geri çevirdi.

Yıldız futbolcunun arzusu da Avrupa'da kalmak. Galatasaray'da büyük bir ilgi gören Icardi'nin Sarı-Kırmızılı formayı yeniden giyme olasılığı hayli artmış durumda. PSG de Mauro'nun yüksek maaşından kurtulmak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu kaydedildi.