Gayrimenkul sektörünün ünlü iş adamına şantaj şoku! "Para vermezsen eşine göndereceğim ailenle paylaşacağım"

Gayrimenkul sektörünün ünlü isimlerinden bir iş adamı sosyal medyadan tanıştığı genç kadınla yaptığı açık saçık konuşmalar nedeni ile şantaja maruz kalınca polise başvurdu. İş adamı para vermediği takdirde cinsel içerikli görüşme kayıtlarının eşine gönderilmesi tehdidi ile karşı karşıya kaldı.

Gayrimenkul sektörünün ünlü iş adamına şantaj şoku! "Para vermezsen eşine göndereceğim ailenle paylaşacağım"

Sosyal medya üzerinden tanıştığı genç kadınla cinsel içerikli konuşmalar yapan adam bir süre sonra ilişkisine kesti ancak "Bana eğer para vermezsen konuşmalarımızı eşine göndereceğim" şeklindeki şantaja maruz kaldı.

Olayın şokuyla kendisine gönderilen banka hesabına para yatıran iş insanı, şantajın ardı arkası kesilmeyince karakola koştu.

 Ünlü iş insanı 14 Ağustos günü sosyal medya hesabından bir kullanıcı ile tanıştı. Neşe E. isimli kadınla bir süre sosyal medya üzerinden görüşen iş insanı, genç kadınla telefon üzerinden görüşmeye başladı.

Şantajla para istedi

Günler süren ikili arasındaki mesajlaşmalar, yerini cinsel içerikli konuşmalara bıraktı. İddiaya göre, konuşmalar sonrası iş insanı kadından rahatsız oldu ve numarasını engelledi. Fakat Neşe, iş insanını peşini bırakmayarak başka telefon numaralarından aramaya devam etti.

 Genç kadın yine iddiaya göre aramalarında, 'Bana eğer para vermezsen konuşmalarımızı eşine göndereceğim, ailenle de paylaşacağım' diyerek tehditler savurdu. Şantaja boyun eğen iş insan, kendisine gönderilen Iban bilgilerine önce 10 bin lira gönderdi. Olayın şokunu üzerinden atamayan iş insanı banka hesabına, 3,5 bin lira daha gönderdi.

 Şantajın dozu artınca şikayetçi oldu

Şantajın devam etmesi ardından karakola başvuran ünlü isim, kendinden şantaj yoluyla para isteyen şahısın cezalandırılasını istedi. İş insanını arayan telefon numaralarının yurtdışı numarası olduğu tespit edilirken, özel bir bankaya ait oaln hesap bilgilerinin ise Neşe ismine kayıtlı olduğu tespit edildi. Soruşturma sürüyor. Kaynak: Sabah