Para kazanmanın en tuhaf yöntemi! Gaz çıkararak binlerce dolar kazanıyor

Lush Botanist isimli kadın yıllarca yaptığı mesleği bırakarak ilginç bir para kazanma yöntemi buldu. 3 yıldır gaz çıkardığı videoları paylaşan kadının aylık kazancı 25 bin doları buluyor.

Para kazanmanın en tuhaf yöntemi! Gaz çıkararak binlerce dolar kazanıyor

Lush Botanist isimli kadın ''gaz çıkarma'' eyleminin toplum içersindeki algısını değiştirmek için değişik bir yönteme başvurdu. Öyle ki genç kadının başvurduğu yöntem sayesinde aylık geliri binlerce dolar kazanmasını sağladı.

Gaz çıkardığı anları sosyal medya hesabından paylaşan kadın büyük ilgi görmeye başlayınca para kazanmaya başladı. Çekmeye başladığı videolar sayesinde ünlü oldu. Videolarına talep artınca da yüklü miktarda para talep etmeye başladı.

3 yıl boyunca düzenli olarak gaz çıkardığı videolar paylaşan kadın, aylık kazancının 25 bin dolar olduğunu açıkladı.

Sosyal medyada insanların büyük ilgisiyle karşılaştığını söyleyen Botanist, “3 yıldır bu işi yapıyorum, istek almaya da devam ediyorum. İnsanlar bana bunun için para ödüyor. Ben de yapıyorum” dedi.

Sürekli olarak gaz çıkartmanın bazen zorlayıcı olduğunu belirten Botanist, bu durum için kolay bir yol buldu. Laktoz hassasiyeti bulunan fenomen isim yediği en küçük süt ürünün kendisinde gaz problemi yaptığını itiraf etti. Videolarını çekmeden önce ise Botanist, peynir yemeyi tercih ediyor.