Gazeteciler İstanbul'da düzenlenen "Birinci Basın Platformu"nda bir araya geldi!

İstanbul'da aktif gazetecilik yapan gazeteciler, gazeteci Mehmet Remzi Tanış 'ın başkanlığında gerçekleşen "Birinci Basın Platformu" akşam yemeğinde bir araya geldi. Etkinlikte, gazetecilerin sorunlarını ifade ettiği interaktif bir söyleşi gerçekleşti. Sırasıyla söz alan gazeteciler, yaşanılan sorunları masaya yatırarak, sorunların iyileştirilmesine yönelik fikir beyan ettiler. İlki gerçekleşen etkinliğe, Tv100.com Yazı İşleri Müdürü Müge Yücetürk'de katıldı.

Gazeteciler İstanbul'da düzenlenen "Birinci Basın Platformu"nda bir araya geldi!

Aktif gazetecilik yapan çok sayıda gazetecinin katıldığı "Birinci Basın Platformu" yemeğinde, gazetecilerin sorunlarını ifade ettiği interaktif bir söyleşi gerçekleşti.

İlki gerçekleşen Basın Platformu etkinliğine başkanlık yapan Gazeteci Mehmet Remzi Tanış Türkiye 'de gazetecilerin ciddi zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirterek " Gazetecinin onurunun gururunun ayaklar altına alınmadığı, hak savunuculuğunu yapmak üzere hepimizin dayanışma içinde olması gereken bir oluşumdur Basın Platformu. Kişisel menfaatlerin ön plana atılmadığı bu oluşumda, gazetecilik adına mücadeledir amacımız. Bu akşam burada başladık ve tüm Türkiye’de hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz " dedi.

MARDİN'DE GERÇEKLEŞECEK ÇALIŞTAY'DA SORUNLAR MASAYA YATIRILACAK

Çok sayıda gazetecinin katılım gösterdiği "Birinci Basın Platformu" etkinliğinde, gazetecilerin sorunlarını ifade ettiği interaktif bir söyleşi gerçekleşti. Etkinlikte söz alan gazeteciler, yaşanılan sorunları masaya yatırarak, sorunların iyileştirilmesine yönelik çalışmaların neler olabileceği hususunda fikir beyan ettiler. Yapılacak çalışmalara yönelik istişarelerde bulunan gazeteciler ortak paydada buluşarak, ilk olarak Mayıs ayında Mardin'de gerçekleşecek " Gazeteciler Sorunlarını Anlatıyor Çalıştayı " düzenlenmesine karar verdiler.

GECEYE ÇOK SAYIDA GAZETECİ KATILIM SAĞLADI

Evrensel Hatay Sofrasında gerçekleşen, Gazeteci - Basın Platformu'nun ilk Başkanlığını yürüten Mehmet Remzi Tanış 'ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Tv100.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Haber Editörü Müge Yücetürk'ün yanısıra, Hüseyin Çetiner, Ali Tarakçı, Dilek Bozkurt, Metin Karakoç, Celal Karaali, Zerrin Türkoğlu, İlke Duyan, Emin Beyaz, Yılmaz Birinci, Filiz Özsoy, Barış Çelik, Tayfun Ercan, Yılmaz Birinci, Tamer Altun, Sevda Durgun, Leyla Peker, Levent Çekiç, Mehmet Erdağı, Şenay Güncavar, Nurhayat Varol, Durbey Duran, Baturay Tarakçıoğlu, İrem Canyanar, Hakan Eser gibi birçok gazeteci katılım sağladı.