Gaziantep'te 14 TL'ye satılan ekmek tepki çekmişti! Belediye Başkanı gelince kendilerini böyle savundular...

Türkiye'yi sarsan depremle ilgili zaman zaman herkesi kızdıran haberler de geliyor. Bunlardan biri Gaziantep'te ekmeğin tanesinin 14 TL'ye satılması olmuştu. Belediye Başkanı fırına gidince kendilerini böyle savundular...

Gaziantep'te 14 TL'ye satılan ekmek tepki çekmişti! Belediye Başkanı gelince kendilerini böyle savundular...

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta peş peşe yaşanan 7’nin üzerindeki depremler Gaziantep’te de büyük hasar yarattı.  Doğal afet durumunda ise fırsatçılar yine kendini gösterdi. Sosyal medyada yayınlanan videoda Gaziantep’te bir ekmek fırınının ekmeği 14 TL’den satmaya başladığı öne sürülmüştü. Söz konusu videoda bir vatandaş fırına giderek “Ekmek kaç para” diye sordu. Fırıncı ise “Ekmek 14 TL” diyerek karşılık verdi. Belediye Başkanı o fırına gitti. 

BELEDİYE BAŞKANI KONTROLE GİTTİ! 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu gelişmelerin ardından tepkilerin odağındaki fırına gitti. Fırıncıya "Neler oluyor burada?" diyen Tahmazoğlu'na, talebe yetişmekte zorluk çekildiği için gramajın artırıldığı ve fiyatın da buna bağlı olarak yükseldiği anlatıldı. Fırındaki vatandaşlara dönüp "Bu durum sizin için makul mü?" diyen Tahmazoğlu, gramajın kontrol edildiğini ve bir eksiklik olmadığını söyledi.