Gece uykuya dalarken o gözünü yiyip bitirmiş! Kısa uykusu kara kabus oldu

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Mike Krumholz isimli genç kontak lensleriyle kısacık bir uykuya daldı. 21 yaşındaki Krumholz uyanınca gözünde tahriş ve yanma hissetti . Mike Krumholz işlerin yolunda gitmediğini hissederek doktora gidince gözünde et yiyen bir bakteri olduğunu öğrendi.

Gece uykuya dalarken o gözünü yiyip bitirmiş! Kısa uykusu kara kabus oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Mike Krumholz, gözündeki kontak lensiye uyudu. Kısa bir uykunun ardından uyanan Krumholz gözünde yanma ve tahriş hissetti. Bir sorun olduğunu ifade eden Krumholz o anları şöyle aktardı: Lenslerim sanki gözümden uçacak gibiydi. Çok rahatsız edici bir his yaşadım. Lenslerimi çıkardıktan sonra her şey normale döndü bir sorun yaşamadım.

Gece uykuya dalarken o gözünü yiyip bitirmiş! Kısa uykusu kara kabus oldu - Resim : 1

ET YİYEN BAKTERİ TESPİT EDİLDİ

Açıklamalarının devamında tahriş hissinin her geçen gün artmaya başladığı belirten Mike, doktora gittiğini söyledi. Burada kendisine yanlışlıkla herpes simpleks 1 virüsü teşhisi kondu. Gördüğü tedavi işe yaramayan Mike tekrar doktora gitti ve yapılan testlerin ardından et yiyen bir bakteri kaptığını öğrendi. Söz konusu amip, kişinin korneasını yiyerek besleniyor.

Gözündeki tahriş ve batmaların aşırı artması sonucu Mike sağ gözünde ilk önce görme kaybı, daha sonra ise tamamen körlük yaşadı. Konuyla ilgili konuşan Mike şu ifadeleri kullandı: Böyle bir acıyı tarif edemiyorum. Acıya dayanıklı bir insanım ama canım çok yanıyor, keşke abartıyor olsaydım.

NAKİL BEKLİYOR

Yaşının genç olması sebebiyle henüz kornea nakline uygun olmayan Mike, şimdilik nakil için gün sayıyor. Nakil sonrası doktorların kendisine yüzde 50 göreceğini söylediğini belirten Mike, şimdilerde sosyal medyada lens takan kişileri uyarıyor.