Danla Bilic, muhabirin depremle ilgili sözlerine ateş püskürdü

Gecelerde görüntülenen Danla Bilic, muhabirin "Deprem sürecini hızlı atlatıyorsunuz" sözlerini duyunca çileden çıktı. Televizyonda yayınlanmadan röportajı sosyal medyadan yayınlanan Danla Biliç neler dedi neler...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelendepremlerden sonra Türkiye tek yürek oldu. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic de bu süreçte hem bağış yaptı hem de hayvanların sahiplenilmesi için kampanyalar düzenledi. Dün akşam gecelerde görüntülenen Bilic'e muhabir imalı şekilde "Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz” deyince fenomen kendini tutamadı.

"LAF SOKMANA GEREK YOK"

Danla Bilic kendisine sorulan imalı sorunun ardından"Yapabileceğim başka bir şey yok yardım etmekten başka laf sokmana gerek yok" dedi.

Danla Bilic daha sonra da bu anları sosyal medyada paylaşarak isyan etti:

“Röportajı Beyaz TV yayınlamadan ben yayınlıyayım. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Sırası değil demem gereken her şeye tam sırası diyorum unutmamak için. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhattabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi değil hele ki en küçüğünden en büyüğüne bizi ayırmaya bölmeye çalışan kimseye hiç değil."