Naz Elmas’tan boşanma iddiasına el ele yanıt

Geçen aralık ayında evlendiği iş insanı Erol Özmandıracı ile ayrıldığı gündeme gelen ünlü oyuncu Naz Elmas, iddiayı nasıl ti’ye aldı?

Evliliğinde kriz çıktığı gündeme gelen ünlü oyuncu Naz Elmas, eşi Erol Özmandıracı’yla Bebek’te bir mekân çıkışı el ele görüntülendi.

Aralık ayında evlenen çift geçen hafta birbirlerini sosyal medyadan takipten çıktı. İş insanı Erol Özmandıracı’nın hafta sonu tekneden paylaştığı fotoğrafın altına “İnsan ancak doğada tek başınayken huzur buluyor” şeklinde bir not yazması da ayrılık iddiasını güçlendirdi.

Naz Elmas basının çok sık gittiği Bebek’te eşiyle beraber görüntü vererek ayrılık iddiasını yalanladı. Ünlü oyuncu “Yeniden evleneceğiz” diyerek espri yaptı.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Elmas, korona riski nedeniyle Göcek ile İstanbul arasında mekik dokuduklarını belirtti.

Erol Özmandıracı ayrılık haberinin çıktığı gün de “Asılsız haberler için teşekkürler” notuyla eşiyle beraber fotoğraf paylaştı. Özmandıracı, eşi Naz Elmas’ın güzelliğini övdü. Naz Elmas çocuk sahibi olmayı çok istediklerini de açıkladı.