Gecenin odalarından ses gelen çocuklara bağıran üvey anne, kamera kayıtlarını izlediğinde korkudan hüngür hüngür ağladı

Gece uyanarak gürültülü bir şekilde Lego oynadıkları için üvey çocuklarına bağıran kadın, odadaki güvenlik kamerasını inceledikten sonra çocuklara haksızlık ettiğini fark etti. Korkunç görüntüyü izleyen kadın, çocuklar uyurken dolabın üstündeki Lego kutusunun kendi kendine düştüğünü görünce dehşete kapıldı.

Keira Henricksen, üvey çocukları John, Paul ve David'e gece kalkıp Lego ile oynadıkları için bağırdı. Ancak daha sonra oyuncak kutusunun yere düşmesiyle hiçbir ilgilerinin olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası görüntüleri, Keira Henricksen'in üç üvey çocuğunun yanındaki yatakta uyurken, çocukların yatağının yanındaki çekmeceli dolabın üzerinden Lego kutusunun kendi kendine düşmesi üzerine çocuklardan biri dehşet için battaniyenin altına saklanıyor. 

Gecenin odalarından ses gelen çocuklara bağıran üvey anne, kamera kayıtlarını izlediğinde korkudan hüngür hüngür ağladı - Resim : 1

OYUNCAK KUTUSUNU İTTİREN VARLIK

18 yaşındaki anne adayı, David'in uyumak yerine oyuncaklarıyla oynamaya çalıştığını varsaydığını ve onu azarladığını, ancak yataktan çıkmadığı konusunda ısrar edince görüntüleri kontrol etmeye karar verdi. Görüntülerde, çocuklar uyurken 'doğaüstü' bir varlığın oyuncak kutusunu raftan ittiği görülüyor. 

ÜRPERTİCİ SESLER DUYUYOR

Dadı olarak çalışan Keira, 35 yaşındaki erkek arkadaşı Anthony Passalaequa ile apartmana taşındığından beri yaşadığı ilk tüyler ürpertici olay olmadığını, geceleri sürekli izlendiğini ve sesler duyduğunu söylüyor. Yaşadığı paranormal olaylara sevgilisini bir türlü inandıramayan kadın, çocukların odasındaki videoyu hemen ona gösterdiğini ve sonunda "doğaüstü kanıta" sahip olduğunu söyledi. 

Gecenin odalarından ses gelen çocuklara bağıran üvey anne, kamera kayıtlarını izlediğinde korkudan hüngür hüngür ağladı - Resim : 2

"ÇOCUKLARIN DEVİRDİĞİNİ SANIYORDUM"

ABD, Utah, Orem'den Keira şunları söyledi: "Saat 20.00 sularıydı, çocuklar yeni yatmışlardı ve tam uykuya dalıyorlardı. Odamdaydım ve çok yüksek bir ses duydum, bu yüzden içeri girdim ve Lego her yer. Çocukların devirdiğini sanıyordum. Geceleri oynamak için gizlice girmeye çalıştıklarını sanıyordum. David'e biraz kızdım ve uyku vakti olduğu için ne yaptığını sordum. Hiçbir şey yapmadığını söylüyordu. 'Dokunmadım, söz veriyorum' dedi. Çocukları izleyecek kameralarımız var. Geri izledim çünkü onlar değilse onları suçlamak istemedim. Aklımda yüzde 100 onlar sandım ama öyle olmadığını anladım. David korkuttu. Ayağa fırladı, korktu. Bence doğaüstü bir şeyler dönüyor. Gecenin geri kalanında rahatsız oldum." 

Gecenin odalarından ses gelen çocuklara bağıran üvey anne, kamera kayıtlarını izlediğinde korkudan hüngür hüngür ağladı - Resim : 3

DAHA ÖNCE BENZER OLAYLAR YAŞADI

Apartmana taşındıkları günden bu yana ilginç olaylar yaşadığını da anlatan genç kadın, sürekli birileri tarafından izlendiğini ve sesler duyduğunu da söyledi.