Ceylan Ertem: Ahmet Kaya'nın kalbini kıran Serdar Ortaç'ın hala popüler olmasına dayanamıyorum

Geçtiğimiz aylarda korona virüse yakalanan ve ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, Ahmet Kaya'nın kalbini kırdılar diyerek, Serdar Ortaç'a zehir zemberek sözler sarf etti. Ertem, "Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum. Hala popüler olmasına olumlu bir gözle bakmıyorum" dedi.

Ceylan Ertem: Ahmet Kaya'nın kalbini kıran Serdar Ortaç'ın hala popüler olmasına dayanamıyorum

Dünyayı etkisi altına alan korona virüse yakalanan 40 yaşındaki ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Serdar Ortaç'ı sert sözlerle eleştirirek, yeni bir fitili ateşledi.

Merhum sanatçı Ahmet Kaya'nın kalbini kırdılar diyen Ertem,  "Bu kadar güzel şarkılar yazmış Ahmet Kaya'nın kalbini kırdılar, ülkesinden uzakta kaybettik. Serdar Ortaç'ın hala popüler olmasına olumlu bir gözle bakmıyorum" diyerek, Serdar Ortaç'a ateş püskürdü.

Ceylan Ertem: Ahmet Kaya'nın kalbini kıran Serdar Ortaç'ın hala popüler olmasına dayanamıyorum - Resim : 1

Magazin Gazetecileri Derneği’nin 10 Şubat 1999’da düzenlediği 'Yılın En İyi 10 Müzik Yıldızı Yarışması' ödül töreninde Ahmet Kaya'nın linç edildiği gece, Serdar Ortaç'ın Ahmet Kaya'ya çatal fırlatması yıllarca konuşuldu.

Ceylan Ertem: Ahmet Kaya'nın kalbini kıran Serdar Ortaç'ın hala popüler olmasına dayanamıyorum - Resim : 2

 Online verdiği konserde konuşan Ceylan Ertem şu ifadeleri kullandı:

"Hala popüler olmasına olumlu bir gözle bakmıyorum. Ahmet Kaya'nın kalbini kırdılar ve o bu yüzden ülkesinden uzakta, kalp krizinden kaybettik. Bu kadar güzel şarkılar yazmış değerli biriydi. Bazıları tarih iz bırakır, bazıları da öyle olmadıkları halde para kazanır."

"Allah benim belamı versin"

Serdar Ortaç "O sahnede olmaktan pişmanım. O grubun içinde o anı yaşamaktan pişmanım. Allah benim belamı versin ki o gün orada olduğum için. Herkes diyor ki çatal attın. Hiçbir şey atmadım. Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından. İnşallah kabul ederler. En büyük pişmanlıklarımdan biridir rahmetlinin bu yaşadıklarına alet olmak. Allah belamı versin..." ifadelerini kullanarak pişmanlığını dile getirmişti.

Ceylan Ertem: Ahmet Kaya'nın kalbini kıran Serdar Ortaç'ın hala popüler olmasına dayanamıyorum - Resim : 5