Hadise ve Kaan Yıldırım'dan müjde! Barıştılar!

Geçtiğimiz günlerde ayrılan ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım'dan güzel haber geldi. Ayrılıkları kısa süren Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı. Peki ünlü çift nasıl barıştı? İşte detaylar...

Hadise ve Kaan Yıldırım'dan müjde! Barıştılar!

Pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Hadise ile Hekimoğlu dizisinin yakışıklı ve genç oyuncusu Kaan Yıldırım'ın büyük aşkı bitmişti. Bu haber, ikilinin hayranlarını epey üzmüştü. Açıklamayı ise ünlü popçu Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Hadise ve Kaan Yıldırım'dan müjde! Barıştılar! - Resim : 1Hadise ve Kaan Yıldırım aşkının bitmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Hadise, Instagram hesabından böyle duyurmuştu:

Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim... Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun... Kendinize iyi bakın.

Hadise ve Kaan Yıldırım'dan müjde! Barıştılar! - Resim : 2Yaşananlardan sonra Hadise ile Kaan Yıldırım'dan nihayet müjdeli haber geldi. Kaan Yıldırım, harekete geçti ve aradaki buzları eritmeye başladı. 

Mesajlaşmaya başladılar

Yıldırım, bu aşkın mimarı olan Seda Güven'in devreye girmesiyle Hadise ile mesajlaşmaya başladı.