Zeynep Bastık Dubai'den mayolu pozlarını paylaştı! "1987'den beri en sıcak Mart"

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla gündem olan şarkıcı Zeynep Bastık, Dubai'den paylaştığı mayolu pozlarına "1987'den beri en sıcak Mart" notunu düştü.

Zeynep Bastık Dubai'den mayolu pozlarını paylaştı! "1987'den beri en sıcak Mart"

Yaptığı cover'lar ile iyi bir çıkış yakalayan ve müzik dünyasında yer edinen Zeynep Bastık özel hayatı ve Instagram'da paylaştığı cesur pozları ile gündeme geliyor. En son göğüs dekolteli pozu ile ortalığı kasıp kavuran Bastık şimdi de bikinili poz verdi.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık kariyeri kadar özel yaşamıyla da gündeme geliyor. Dubai'de havuzun tadını çıkaran Zeynep Bastık'ın verdiği bikinili poz beğeni yağmuruna tutuldu.

Zeynep Bastık Dubai'den mayolu pozlarını paylaştı! "1987'den beri en sıcak Mart" - Resim : 2

BİKİNİLİ POZU INSTAGRAM'I YAKTI

Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Zeynep Bastık Dubai'de havuz keyfi yaptı. Bastık, o anları hem Instagram story kısmından hem de gönderi kısmından paylaştı.

Zeynep Bastık Dubai'den mayolu pozlarını paylaştı! "1987'den beri en sıcak Mart" - Resim : 4

Zeynep Bastık bikinili pozlarını "1987’den beri en sıcak Mart" sözleriyle paylaştı. Fotoğraf birçok kullanıcı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Ayrıca bazı Instagram kullanıcıları fotoğrafın altına, "Yandı buralar yandı be", "Hayat sana güzel Marlon Brando Zeyno" tarzında yorumlar yaptı.

Zeynep Bastık Dubai'den mayolu pozlarını paylaştı! "1987'den beri en sıcak Mart" - Resim : 5