Gelin, düğünden sadece birkaç saat önce damadı gördüğü şekil karşısında büyük dehşete düştü

Düğün günü karşılaştığı manzarayı katıldığı podcast kanalında bahsedilen gelinin hikayesi dinleyicileri dehşete düşürdü. Gelinin makyözü tarafından anlatılan olayda, gelin nikahın kıyılmasına birkaç saat kala müstakbel eşini, annesi tarafından emzirilirken gördü.

Gelin, düğünden sadece birkaç saat önce damadı gördüğü şekil karşısında büyük dehşete düştü

Unfiltered Bride podcast'inin sunucusu Georgie Mitchell, aynı zamanda bir düğün planlayıcı olarak çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda yayınlarında ilginç düğün hikayelerini anlatıyor ancak bu defa yayınında çok ilginç bir hikaye anlattı. Anlatılan ilginç hikaye dinleyicilerde soğuk duş etkisi yarattı. Georgie, gelinin düğünden birkaç saat önce damadı, annesi tarafından emzilirken gördüğünü söyledi. 

Gelin, düğünden sadece birkaç saat önce damadı gördüğü şekil karşısında büyük dehşete düştü - Resim : 1

ALDATILDIĞINI DÜŞÜNDÜ

Arkadaşına atıfta bulunmak için 'Jenny' takma adını kullanan Georgie, gelinin ismini paylaşmak istemedi. Hazırlıkların ardından gelinin tuvalete gitmek için yanından ayrıldığını anlatan sunucu, gelinin yanına gittiğinde ne olduğunu anlamadığını ve damadın onu aldattığını sandığını anlattı. Ancak damat "annesi tarafından emzirildiği" ve olayın aslında "çok daha kötü" olduğu ortaya çıktı.

Gelin, düğünden sadece birkaç saat önce damadı gördüğü şekil karşısında büyük dehşete düştü - Resim : 2

ANNEDEN NASIL HALA SÜT GELEBİLİR?

Annenin nasıl hala süt ürettiğini düşündü, ancak Georgie açıkladı: "Belli ki o noktaya gelebilmek için bunu sürekli yapıyor." dedi. Ancak tam da herkes bunun daha şok edici olamayacağını düşünürken, gelin yine de düğünü yapmaya devam etti.

Gelin, düğünden sadece birkaç saat önce damadı gördüğü şekil karşısında büyük dehşete düştü - Resim : 3

TAMAMEN YENİ BİR SEVİYE

Hikaye, o zamandan beri 730.000'den fazla kez görüntülendi ve dehşete kapılmış hayranlar fikirlerini bildirmek için yorumlara akın etti. Bir kullanıcı şöyle yazdı: "'Mumyanın oğlunu' tamamen yeni bir seviyeye taşıdı." derken bir diğeri ekledi: "Şu anda en güçlü adam çenemi kaldıramadı!" yorumlarında bulundular.