Gelin ve damatla ilgili detay duyan herkesi üzdü! Çok üzücü bir nikah töreni

Kahramanmaraşlı Güliz Soğuksu ile Hataylı Sırrı Emre Bahadırlıoğlu’nun, nikahları meydana gelen deprem nedeniyle ertelenmişti. Çiftin kıyılamayan nikahı bugün yakınlarının yanına yerleştikleri Mersin’in Mezitli ilçesinde kıyıldı. Ancak nikah töreni, çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği günlerde gerçekleşmesi nedeniyle buruk geçti.

Gelin ve damatla ilgili detay duyan herkesi üzdü! Çok üzücü bir nikah töreni

Deprem felaketinden dolayı ülke genelinde adeta hayat durmuştu. Kahramanmaraşlı Güliz Soğuksu ve Hataylı Sırrı Emre Bahadırlıoğlu çifti de 6 Şubat tarihine nikah günü almıştı. Meydana gelen deprem felaketinde yakınlarını ve evlerini kaybeden çift Mersin’e gitti.

Gelin ve damatla ilgili detay duyan herkesi üzdü! Çok üzücü bir nikah töreni - Resim : 1

SİTE BAHÇESİNDE SADE BİR TÖREN YAPTILAR

 Güliz Soğuksu ve Sırrı Emre Bahadıroğlu, kayıplarının acısını hafifletebilmek ve ailelerine moral verebilmek adına Mezitli’de nikah için gün aldı. Site bahçesinde sade bir törenle evlenen çiftin nikahını ise Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kıydı. Nikahta genç çift ile misafirler gözyaşlarına hakim olamadı. Çiftin deprem bölgesinde olan yakınları ise nikahı canlı bağlantı ile izledi. Güliz Soğuksu ve Sırrı Emre Bahadırlıoğlu, nikahın ardından misafirlerine sarılarak tebrikleri kabul etti.