Şaşkına çeviren olay! Enkazda öldüğü sanılan adam mezarlıkta "canlandı"

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de, çöken bir binanın enkazından çıkarılan ve öldüğü sanılan Ahmed el-Maghribi'nin defnedilmek için getirildiği mezarlıkta hareket etmesiyle hayatta olduğu anlaşıldı.

Şaşkına çeviren olay! Enkazda öldüğü sanılan adam mezarlıkta "canlandı"

Deprem felaketlerinden etkilenen Suriye'de, yıkılan binalarla ilgili devam eden enkaz çalışmalarında şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Enkazdan çıkarılan ve öldüğü düşünülen adamın hayatta olduğu mezarlıkta ortaya çıktı.

Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi Suriye de onlarca mucize kurtuluşa sahne oldu ancak Ahmed el-Maghribi isimli Suriyeli adamın hikayesi duyanları şaşkına çevirdi.

ENKAZDAN ÇIKTIĞINDA ÖLDÜĞÜNÜ SANDILAR

İngiliz Dailystar gazetesinde yer alan habere göre Suriye'nin Atarib kasabasında çöken bir binanın enkazından çıkarılan Suriyeli genç yaşam belirtisi göstermediği için öldüğü düşünüldü.

Arama kurtarma ekipleri adamın cansız bedenini teşhis edilmesi için ceset torbasına koydu ve morga kaldırdı.

Şaşkına çeviren olay! Enkazda öldüğü sanılan adam mezarlıkta "canlandı" - Resim : 1

MEZARLIĞA VARDIKLARINDA HAREKET ETMEYE BAŞLADI

Yerel basında yer alan haberlere göre Ahmed el-Maghribi iki gün boyunca morgda bekledikten sonra ailesine ulaşıldı. Aileadamın kimliğini doğruladı ve cenazeyi defnetmek için mezarlığa gittiler.

O ana kadar hayatını kaybetmiş gibi görünen adam, herkesi şaşkına çeviren bir şekilde mezarlığa varıldığında hareket etmeye başladı.

Gözlerine inanamayan ile ceset torbasından çıkardıklarıadamı yeniden hastaneye götürdü.

Yerel basında kalbi duran birinin yeniden hayata dönmesinin çok nadir görülen bir durum olduğu belirtildi.