Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi'si Ertan Saban'ın eşi bakın kim çıktı?

Yaz sezonunun başlamasıyla reyting rekortmeni diziler tatile girerek sezon arası verdi. Yaz dizileri de bu fırsattan yararlanarak tv'de tutunmaya çalışıyor. Bir dizi var ki şimdiden reytingleri ele almış durumda. Sosyal medyada da çok beğenilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi şimdiden yeni sezonda da kalacak gibi görünüyor. Dizide daha önce bilinmeyen ve dikkat çeken karakterlerden biri de Sadi Payaslı… Asıl ismi Ertan Saban olan ünlü oyuncuyla ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi'si Ertan Saban'ın eşi bakın kim çıktı?

Show TV’nin yaz dizisi olan Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi şimdilerde en fenomen dizilerden birisi. Dizide bir mafya rolünü oynayan ancak başına gelen bir olaydan sonra karakola giderek teslim olan Yedi Emin, Ankara’daki tüm mafya babaları eliyle koymuş gibi yaklattıracağını ancak bunun için tek bir isteği olduğunu söyler. 

Sadi Payaslı temiz bir gelecek ister

Yedi Emin bu yapacakları karşılığında sadece temiz bir hayat ve yeni bir isim ister. İsteği kabul edilen Yedi Emin tüm mafya babalarını tek tek yakalatır. Yeni ismi ise Sadi Payaslı olur. Dizide artık Sadi Payaslı karakterine hayat verecek olan Ertan Saban mafyadan uzak Karabayır lisesinde Coğrafya öğretmeni olarak atanır ve hayatına bu şekilde devam etmesi uygun görülür. 

SADİ PAYASLI
Ertan Saban, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı karakterine hayat veriyor

 

Bundan sonra temiz bir hayat sürmek isteyen Sadi Payaslı’nın peşini bir bir yakalattığı mafya bırakmaz olaylar bu şekilde gelişmeye devam eder. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en çok sevilen karakteri Ertan Saban’ın eşi ise Hekimoğlu’nun yıldızı çıktı. 

Sadi Payaslı'ya hayat veren Ertan Saban'ın eşi bakın kim çıktı?

Elveda Rumeli'nin ardından Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başlayan Ertan Saban, 2016 yılında Ebru Özkan Saban ile evlendi. Tam 6 yıldır evli olan çiftin bir de oğulları bulunuyor.

ERTAN SABAN KİMDİR?