Genç adam esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu! Kalıntıları çok ilginç bir yerde bulundu

Arjantin'in güneyinde yer alan Comdoro Rivadavia sahil kasabasında Diego Barria isimli adam esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu. Barria’ya ait kalıntılar balıkçıların yakaladığı köpek balığının karnından çıktı.

Genç adam esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu! Kalıntıları çok ilginç bir yerde bulundu

Esrarengiz bir şekilde kaybolan Diego Barria isimli adam günlerdir aranıyordu. Arjantin’in Comdoro Rivadavia sahil kasabasında kaybolan Barria ‘nın kalıntıları, balıkçıların yakaladıkları köpek balığını temizlerken karşılarına çıktı.  Barria'nın kimliğinin, ailesi tarafından vücudundaki dövme yoluyla tespit edildiğini söyledi.

Genç adam esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu! Kalıntıları çok ilginç bir yerde bulundu - Resim : 1
DNA TESTİ YAPILACAK 

Comodoro Rivadavia polis şefi Cristian Ansaldo da açıklamasında, Barria'nın resmi olarak kimliğinin doğrulanması için DNA testi yapılacağını ifade etti. Ansaldo, Barria'nın kalıntılarının bulunduğu köpek balığının uzunluğunun 1,5 metre civarında olduğunu aktardı.

Diego Barria'nın eşi Virginia Brugger, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eşinin kalıntılarının bulunduğunu doğrulayarak, "Kalbim de seninle birlikte gitti. Sonsuza dek seni seveceğim." ifadesini kullandı.