Genç anne çığlık seslerini duyup odaya girdi! Pitbullu 3 aylık bebeğinin parmaklarını sakız gibi çiğnerken gördü!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki genç anne Chloe Wisniewski isimli bir kadın banyo yapmak için 4 aylık bebeği ve yeni sahiplendikleri 3 aylık pitbull cinsi köpeklerini baş başa bıraktı. Çığlık seslerini duyan kadın odaya döndüğünde köpeğin 4 aylık çocuğunun ellerini sakız gibi çiğnediğini gördü. Bebek 5 parmağını kaybederken, idrar testlerinde uyuşturucu madde bulgularına rastlanması üzerine anne Wisniewski hakkında dava başlatıldı.

Genç anne çığlık seslerini duyup odaya girdi! Pitbullu 3 aylık bebeğinin parmaklarını sakız gibi çiğnerken gördü!

ABD'de yaşayan 21 yaşındaki Floridalı anne Chloe Wisniewski, 4 aylık bebeği Apollo ve 3 aylık pitbull cinsi bir köpeği aynı odada bırakmakla suçlanarak tutuklandı. NBC 2’nin haberine göre anne Wisniewski hızlı bir şekilde duş almak istedi ve odadan ayrıldı. Kısa süre sonra çığlık seslerini duyup geri döndüğünde ise 24 saat önce eve getirdiği pitbullun bebeğinin ellerini çiğnediğini gördü.

Genç anne çığlık seslerini duyup odaya girdi! Pitbullu 3 aylık bebeğinin parmaklarını sakız gibi çiğnerken gördü! - Resim : 1

Ambulansa haber vermeden önce anne bebeğinin ellerini bezle bağlayarak kanı durdurmaya çalıştı. Bebek daha sonrasında Tampa Hastanesi’ne kaldırıldı ve sol elinden üç parmağı ile sağ elinden iki parmağı kısmen kesildi.

Genç anne çığlık seslerini duyup odaya girdi! Pitbullu 3 aylık bebeğinin parmaklarını sakız gibi çiğnerken gördü! - Resim : 2

GENÇ ANNENİN İDRAR TESTİNDE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Olaya ilişkin açılan soruşturma kapsamında anne Wisniewski tutuklandı. Yapılan idrar testlerinde uyuşturucu madde bulgularına rastlanması üzerine anne Wisniewski çocuk ihmaliyle suçlandı.