Genç annenin emzirme görüntüleri ortalığı karıştırdı... Cinsellikle ilgili çok ağır eleştiri var

İngiltere'nin Blackpool kentinde yaşayan Shania O'Neill adlı genç kadının, çocuğunu emzirdiği anları açıkça paylaşması tartışmaları beraberinde getirdi. Sosyal medya kullanıcıları, kadının annelik güdüsünden çok cinsellik güdüsünü ön plana çıkardığını belirterek genç kadına tepki gösterdi.

Genç annenin emzirme görüntüleri ortalığı karıştırdı... Cinsellikle ilgili çok ağır eleştiri var

Blackpool'dan Shania O'Neill adlı kadının 2 yaşındaki kızını emzirdiği anlara ilişkin fotoğrafları rahat bir şekilde sosyal medya hesaplarından paylaşması büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medya kullanıcıları, genç kadının bu fotoğraflar üzerinden ilgi ve cinsel açlığını karşıladığını iddia etti. 

"ÜZERİMİ ÖRTME İHTİYACI OLMADAN ONU EMZİRECEĞİM" 

Üniversite öğrencisi Shania, nerede olduğunun umurunda olmadığını ve süpermarkette, otobüste, restoranda veya dükkanda olsun, ihtiyaç duyduğu her an Isabella'yı besleyeceğini ve üzerini örtme ihtiyacı hissetmediğini söylüyor. 

Genç annenin emzirme görüntüleri ortalığı karıştırdı... Cinsellikle ilgili çok ağır eleştiri var - Resim : 1

Erkeklerin bir dönüş istemesi ve kadınların bunu cinsel ilgi için yaptığını söylemesi gibi yorumlar alan Shania, kaba sözlerin onu durdurmasına izin vermeyi düşünmüyor ve onu emzirdiğinden beri kızıyla ne kadar bağ kurduğunu söylüyor. Ancak sosyal medya kullanıcıları kadının yanlış yaptığını dile getiriyor. 

Genç annenin emzirme görüntüleri ortalığı karıştırdı... Cinsellikle ilgili çok ağır eleştiri var - Resim : 2