Genç çocuk arkadaşıyla göl kenarına gidip balık tutmaya karar verdi. Koca balığı yakalama yöntemi akıllara durgunluk verdi. Nasıl yaptın onu çocuk

Genç çocuk, arkadaşıyla göl kenarına gidip balık tutmaya karar verdi. Koca balığı yakalama yöntemi akıllara durgunluk verdi. Kendinden emin bir şekilde elini suya daldıran çocuk, belli belirsiz el hareketleri yaptı. Saniyeler içinde kocaman eline geldi. Çıplak eliyle balığı yakalayan çocuk, herkesi hayrete düşürdü.

Genç çocuk, arkadaşıyla birlikte göl kenarına gidip balık tutmaya karar verdi. Ancak onun çok farklı bir yöntemi vardı. Yanına olta veya olmasına gerek kalmadan balığı kolayca yakalayacak bir yeteneğe sahipti. Genç çocuğun, koca balığı yakalama yöntemi akıllara durgunluk verdi.

ÇIPLAK ELİYLE YAKALADI

Kendinden emin bir şekilde çıplak elini su kenarına daldıran çocuk, suyun içinde elini belli belirsiz hareket ettirmeye başladı. Arkadaşı ise bu ilginç anları saniye saniye kayda aldı. Birkaç saniye sonra fişek gibi bir hızla balık, çocuğun eline geldi. Yakaladığı balığı anında dışarı çıkaran çocuk, herkesi hayrete düşürdü.