Genç kadının başına öyle bir şey geldi ki...

Saçlarını daha kıvrık yapmak için maşa kullanan kadın, bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu. Sıcak maşanın üzerine oturan kadının poposunda büyük yanıklar oluştu.

Genç kadının başına öyle bir şey geldi ki...

Saçlarına doğal kıvrımlar vermek isteyen kadın bunun için her kadının başvurduğu 'maşa' yöntemine başvurdu. Saçlarını güzelce yaptıktan sonra maşayı bırakıp saç spreyini almak için ayağa kalktı.

Makyaj yaptığı sırada çıplak olduğunu ifade eden kadın, tekrar yerine oturduğunda hayatının en büyük acısını yaşadı. "Elektrik çarptı zannettim ve ayağa fırladım" diyen kadın, poposunda maşasının şeklinde yanıkları fark etti.

Kimberley Davies'in artık unutamayacağı bir yara izi var.
Kimberley Davies'in artık unutamayacağı bir yara izi var.

"Hayvan gibi damgalandım"

İngiltere East Sussex'deki Eastbourne'da yaşayan 32 yaşındaki Kimberley Davies, yaklaşık 200 derece sıcaklıktaki maşanın anında derisine yapıştığını ve ayağa fırladığında vücudundan bazı parçaların maşanın üzerinde kaldığını söyledi.

Yara izlerinin boncuğa benzemesinden dolayı güneş sistemini de andırdığını söyleyen Davies, "Onları yatağa koyduğumu unutmama tamamen benim hatam. Bir daha asla böyle bir şey yapmayacağım. Ve tabii çıplak haldeyken makyajın ne kadar tehlikeli olduğunu da gördüm" dedi.

"Artık damgalanmış bir hayvan gibiyim" diyen Davies, 'markalı' olduğunu belirterek, çeşitli kremler ve bendajlar sayesinde acıyı en aza indirgediğini söyledi.