Genç kız bir fotoğraf paylaştı, peşinden tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı... Son akşam yemeği

Kahramanmaraş merkez üssü olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına yol açtı. Binlerce insan hayatını kaybederken yaralar gittikçe büyümeye başladı. Bir genç kız sosyal medya hesabı üzerinden annesinin son yaptığı nohut, pilav yemeğini son akşam yemeği notuyla paylaştı. Okuyanların adeta yüreği sızladı.

Genç kız bir fotoğraf paylaştı, peşinden tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı... Son akşam yemeği

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Yakınını kaybeden insanların hikayeleri ortaya çıkarken bir genç kızın sosyal medya hesabından paylaştığı annemin hazırladığı son akşam yemeği notlu paylaşımı görenleri adeta kahretti.

 Genç kız bir fotoğraf paylaştı, peşinden tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı... Son akşam yemeği - Resim : 1

“ANNEMİN KOKUSUNU, ELİNİ ARADIM”

Depremde annesini kaybeden genç kız “Nohut, ezogelin çorbası, pilav… Fotoğrafa baktığınızda ocakta pişmiş yemekler ama öyle değil. Bunlar annemin pişirdiği son akşam yemeği o kadar içim yaktı ki bu fotoğraf, neler düşündüm neler…” diyerek paylaşımını sürdürdü. Okuyanlar gözyaşlarına hakim olamazken destek verici yorumlarda bulundu.

Genç kız bir fotoğraf paylaştı, peşinden tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı... Son akşam yemeği - Resim : 2

Genç kız bir fotoğraf paylaştı, peşinden tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı... Son akşam yemeği - Resim : 3