Georgina Rodriguez ile Cristiano Ronaldo'nun aşkları belgesel oluyor

Georgina Rodriguez'in Madrid'de bir mağazada tezgahtarlık yaparken tanıştığı futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşk belgesele konu oluyor. Yapımın bir dijital platformda yayınlanacağı öğrenildi

Georgina Rodriguez ile Cristiano Ronaldo'nun aşkları belgesel oluyor

Georgina Rodriguez-Cristiano Ronaldo çiftinin aşkları belgesel oluyor. Adı "I Am Georgina (Ben Georgina)" olarak belirlenen belgeselin kesin yayın tarihi henüz belli değil ancak yapımdan bazı ayrıntılar basına sızdı.

"DÜRÜSTÇE ANLATTI"

Belgeselin yayınlanacağı kanalın yöneticilerinden Alvaro Diaz, Ronaldo'nun sevgilisinin, çekimler sırasında olup, biteni anlatma konusunda son derece dürüst davrandığını ifade etti.

Diaz, Georgina Rodriguez'in bu aşkın hayatını nasıl değiştirdiğini ve hiçbir şeye sahip değilken nasıl bir anda her şeye sahip olduğunu anlattığını sözlerine ekledi.

Ronaldo, Georgina Rodriguez ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri ve attıkları her adımla konuşulan ikilinin tanışma öyküsü de bir hayli ilginç.

27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti.

MAĞAZADA TANIŞTILAR

İngiltere dönüşünde Madrid'e taşınıp lüks bir mağazada çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile bir etkinlikte tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

4 ÇOCUK BABASI

Ronaldo'nun; Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo ve Cristiano Ronaldo Jr. isimli 4 çocuğu bulunuyor.

Ronaldo, Rodriguez'den önce de Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamıştı.