Gidişi Fenerbahçelileri çok üzmüştü! Yıldız futbolcu yeni takımında elmas gibi parladı! Hocası öve öve bitiremedi: "Dünyanın en iyi stoperi"

Fenerbahçe’den Napoli transfer olan Kim Min Jae’ye hocası Spaletti’den övgü dolu sözler geldi. Spaletti, “Kim Min-Jae şu anda dünyanın en iyi stoperi. Kim maç başına en az 20 inanılmaz şey yapıyor” dedi.

Gidişi Fenerbahçelileri çok üzmüştü! Yıldız futbolcu yeni takımında elmas gibi parladı! Hocası öve öve bitiremedi: "Dünyanın en iyi stoperi"

Fenerbahçe’nin geçen sezon Beijing Guoan takımından kadrosuna kattığı Güney Koreli stoper Kim Min Jae, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti.

NAPOLİ'YE TRANSFER OLDU

Sezon başında İtalyan ekibi Napoli, 26 yaşındaki futbolcuyu 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Gidişi Fenerbahçelileri çok üzmüştü! Yıldız futbolcu yeni takımında elmas gibi parladı! Hocası öve öve bitiremedi: "Dünyanın en iyi stoperi" - Resim : 1

TARAFTARLARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

Napoli’de ilk 11’in değişmez isimleri arasında yer alan Kim Min Jae, İtalya’da taraftarların sevgisini kazandı. Min Jae’nin performansını Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti değerlenirdi.

Gidişi Fenerbahçelileri çok üzmüştü! Yıldız futbolcu yeni takımında elmas gibi parladı! Hocası öve öve bitiremedi: "Dünyanın en iyi stoperi" - Resim : 2

HOCASI DEĞERLENDİRDİ

64 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, "Kim Min-Jae şu anda dünyanın en iyi stoperi" dedi. Spaletti, “Kim maç başına en az 20 inanılmaz şey yapıyor. Top ayağındayken koşmaya başladığında, topu 5 saniye içinde rakip ceza sahasına sokabiliyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 33 maça çıkan Min Jae 2 gol attı, 1 asist yaptı.