Gökhan Zan, Hatay'da son durumu gözyaşları içerisinde anlattı: Yalvarıyorum sesimiz olun, perişanız

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Gökhan Zan, gözyaşları içerisinde çektiği videoda yardım istedi, Zan, “Ne olur sesimizi duyurun, ne olur sesimiz olun. Yalvarıyorum” dedi.

AFAD, 04.17’de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli saat 13.24’te 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde can kaybının 1541'e ulaştığını bildirdi.

Türkiye, acı olayla sarsıldı. Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından geçen sezon Hatayspor’da görev alan Gökhan Zan, memleketi Hatay’da yardım çağrısında bulundu.

Instagram'da kısa bir yayın açan Gökhan Zan, Hatay'da yaşananları gözyaşları içerisinde anlatırken şu ifadeleri kullandı:

"Yalvarıyorum, nolur. Tanımıyorum kimseyi ama yalvarıyorum yardım edin. Hepimiz çok kötüyüz. Hepimiz çok zor durumdayız. Çok zor internet buldum, şarjım da bitecek. Yardım eden yok, insanların çığlıkları, yaşlı teyzeler. Yaşlı insanlar, çöken binada bekleyenler. Hiçbir şey, hiçbir şey yapamıyorlar. Yaşlı bir teyzemiz bana seslendi, sözleri kulağımda kaldı; 'Yavrum nolur yardım et bana' diyor. Elimden hiçbir şey gelmiyor, çok kötü bir şey. Yardım eden yok, kimse yok burada, kimse yok. Yardım eden yok, Hatay bitmiş. Yalvarıyorum, nolur sadece sesimizi duyurun Hatay için""