Gökten yağmur gibi yağan balıklar hakkında korkunç gelişme... Korkudan dişleriniz gıcırdayacak

Avustralya'nın kuzeyindeki kurak bir taşra kasabası civarında korkunç bir olay yaşanmıştı. Gökten yağmur gibi balık yağması bölge sakinleri başta olmak üzere tüm dünyayı endişeye sevk etti. Bilim insanları konuyla ilgili daha da korkutucu bir açıklama yaptı. Bilim insanlarına göre balık yağmasının nedeni hakkında henüz somut bir gelişme yok.

Gökten yağmur gibi yağan balıklar hakkında korkunç gelişme... Korkudan dişleriniz gıcırdayacak

Dünya geçtiğimiz günlerde Avustralya'nın kuzeyindeki  kurak bir taşra kasabasında yaşananları konuşuyor. 

SON 30 YILDA TAM 4 KEZ YAŞANDI 

Avustralya Kuzey Bölgesi'nin başkenti Darwin'in 560 mil güneyindeki Lajamanu kasabası ilginç bir doğa olayına sahne oldu. Gece kuvvetli bir fırtınaya sahne olan kasabanın sakinleri, sabah uyandıklarında yerde yüzlerce balık buldu. Daily Mail'in haberine göre kasaba, "son 30 yılda tam dört kez" balık yağmuruna maruz kaldı.

BALIKLAR CANLIYDI

Queensland Müzesi'nden balıkbilimci Jeff Johnson tarafından, bir tür tatlı su levreği olan "pullu levrek" türüne ait olduğu belirlenen balıkların yaklaşık olarak bir çocuğun avuç içi büyüklüğünde olduğu kaydedildi. Gece yağmur ile birlikte düşen balıklar, sabah halk tarafından kasabanın dört bir yanına dağılmış ve birçoğu canlı halde bulundu.

BİLİM İNSANLARINDAN KORKUTAN BİR AÇIKLAMA GELDİ

Diğer yandan balıklar hakkında ürküten bir haber geldi. Bilim insanları konuyla ilgili yaptığı açıklamada balıkların gökten yağmasıyla ilgili henüz somut bir kanıta ulaşamadıklarını ve olayın gizemini koruduğunu belirtti.