Göldeki manzara görenlerin kanını dondurdu. Kimisi kayda aldı, kimisi oradan kaçtı. Hayvanlar aleminin en acımasız yaratığıyla çok tuhaf bir halde görüldü

Göldeki manzara görenlerin kanını dondurdu. Onları o halde gören çevredekilerden kimisi o tuhaf anları kayda aldı, kimisi ise oradan korkup kaçtı. Hayvanlar aleminin en acımasız canlılarından biri olan timsah ile suyun içinde dans ederken görüldü. Sarmaş dolaş dans ederken timsahın da halinden memnun tavırları dikkat çekti.

Göle giren adam öyle bir şey yaptı ki, görenler bir süre açılan ağızlarını kapatamadı. Manzara görenlerin adeta kanını dondurdu. Dünyanın en korkutucu ve acımasız hayvanlarından biri olan timsah, ilke suyun içinde dans ederken görülen adam, herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

HALİNDEN MEMNUN GÖRÜNÜYORDU

Orada bulunan kimi insanlar, o anları kayda alırken kimisi gördüklerinin birazdan timsahın adama saldıracağı korkunç bir manzaraya dönüşeceğini düşündüğü için oradan adeta kaçtı. Suyun içinde dans eden timsah ve adamın görüntüsü büyük ilgi gördü. Sarmaş dolaş dans ederken timsahın da halinden memnun tavırları dikkat çekti.