Gölün ortasında çırpınırken görünce hemen suya atladı. İki ayağına birden dolanmıştı

 İngiltere'deki hayvan kurtarıcıları, gölün ortasında çırpınırken görünce hemen suya atladı. Zavallı Mısır kazının iki ayağına birden dolanan oltayı çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Sonunda hayvanı kurtarmayı başardı.

Gölün ortasında çırpınırken görünce hemen suya atladı. İki ayağına birden dolanmıştı

Dartford Hayvan Kurtarma, sosyal medyada, Elena adı verilen Mısır kazının, bacaklarını Brooklands Gölü'ndeki oltadan kurtarmak için çabaladığını gören halk tarafından ihbar edildiğini söyledi.

Gölün ortasında çırpınırken görünce hemen suya atladı. İki ayağına birden dolanmıştı - Resim : 1

SOĞUK SUYA DALDILAR

Kurtarma ekipleri, bakımında yavru kazlar bulunan Elena'nın kurtarıcılara karşı dikkatli olduğunu ve onu yakalayacak kadar yaklaşmak için birden fazla girişimde bulunmaları gerektiğini söyledi. Swan Sanctuary gönüllüsü Danni Rogers, Swan Ambulans Seti ile geldi ve mücadele eden kuşa ulaşmak için soğuk suya daldı.

Gölün ortasında çırpınırken görünce hemen suya atladı. İki ayağına birden dolanmıştı - Resim : 2

"TAMAMEN İYİLEŞECEK"

Olta kaldırıldı ve Elena'nın yaraları, bebeklerine geri verilmeden önce temizlendi. Gönderide, "Elena'nın ve Danni'nin soğuk göle dalmasından sonra tamamen iyileşeceğini bildirmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Kurtarmadan iki gün sonra yayınlanan bir takip gönderisinde Elena'nın zorluk çekmeden yüzdüğü, yürüdüğü ve uçtuğu video gösteriliyor.