Gonca Vuslateri 2,5 ay aşk yaşadığı Hakan Altun'la ilgili hangi soruya güldü?

Gonca Vuslateri, Hakan Altun’la yaklaşık 2,5 ay süren sürpriz beraberliğiyle ilgili merak edilen sorulara ne yanıt verdi?

Hakan Altun’un Gonca Vuslateri’yle Emel Müftüoğlu’nun doğum gününde filizlenen ve yaklaşık 2,5 ay süren sürpriz aşkı, yılbaşı öncesi sessiz sedasız bitti. Gonca Vuslateri, Bodrum’daki evine yerleştiği ve evleneceği konuşulan Hakan Altun’la yılbaşından bir gün önce tartıştı. Pılını pırtısını toplayan ünlü oyuncu “Burada daha fazla kalmam” diyerek İstanbul’a geri döndü.

Beraberliğinin ilk günlerinde bir sabah programına bağlanıp aşkını itiraf eden Vuslateri, İstanbul’a döndüğünde ise sessizliğe büründü. Sosyal medyadan yaptığı ilginç paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vuslateri, haftalarca evinden dışarı çıkmadı. Ta ki geçen pazar gününe kadar... Ünlü oyuncu Cihangir’de “Magazin Hattı” kamerasına takıldı.

Gonca Vuslateri bir kafede oturdu ve arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet etti. Hem sokağa çıkma, hem de kafede oturma yasağını delen oyuncu, oldukça keyifliydi. Zaman zaman kahkahalar atan Vuslateri, bir ara kameramızın çekim yaptığını fark etti. Ünlü oyuncu mekândan ayrılmadan önce maskesini takmayı ihmal etmedi. Vuslateri, köpeğini dışarı çıkaracağını söyleyerek konuşmak istemedi.

Gonca Vuslateri’ne tek tek Hakan Altun’la ayrılığıyla ilgili ortaya atılan iddialar soruldu. Ünlü oyuncu, “Ayrıldıktan sonra hiç Hakan Altun şarkısı dinlediniz mi?” sorusuna ise “Şimdi gülmem geliyor ya” karşılığını verdi.

Vuslateri, 11 Ocak’ta bir atın saldırısına uğrayan muhabirin videosunu “Atları seviyorum. Onlar da magazini sevmiyor” notuyla paylaşmış, bu tavrı tepki çekmişti. Gonca Vuslateri’ne yasak olduğu halde kafede oturduğu hatırlatıldı. Ünlü oyuncu ertesi gün neden sorulara yanıt vermediğini şu satırlarla açıkladı:

“Biten bir ilişkim varsa devam eden bir hayatım da var demektir. Ali Gaffar, Okkan ve Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümü gününde sizin sorularınıza cevap vermem pek uygun olmaz. Uygunsa ve yine cevap vermem gerekiyorsa size ‘Gülesim geliyordur’. Başkasına değil.”