Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor? Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu…

Jessica May ve Yağız Can Konyalı’nın başrolünü paylaşacağı yeni film için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Gönül Hırsızı filminin yayın tarihi merak ediliyor. Peki, Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor?

Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor? Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu…

Kanal D ekranlarının yeni filmi Gönül Hırsızı’nın başrol oyuncuları belli oldu. Jessica May ve Yağız Can Konyalı’nın başrolünü paylaşacağı Gönül Hırsızı filminin 4 bölüm olması planlanıyor. Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı Gönül Hırsızı filmi merak konusu oldu. Peki, Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor? Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu…

Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor? Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu… - Resim : 1

Gönül Hırsızı filmi ne zaman yayınlanacak?

“Gönül Hırsızı” adlı 4 bölümlük TV filminde formatında olacak. Filmlerin yönetmenliğini usta isim Metin Balekoğlu yapacak. “Gönül Hırsızı”nın senaryosuna ise Alper Erze imza atacak. Gönül Hırsızı filminin 2021 yılının sonunda Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor? Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu… - Resim : 2

Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu

Gönül Hırsızı filmi oyuncuları belli olurken Gönül Hırsızı filmi konusu henüz açıklanmadı. Gönül Hırsızı filmi başrolünü Jessica May, Yağız Can Konyalı ile Ayhan Sicimoğlu paylaşacak.

Gönül Hırsızı filmi ne zaman başlıyor? Gönül Hırsızı filmi oyuncuları ve konusu… - Resim : 3